Optakt: Nu tager Danmark hul på VM i Izmir

I morgen serves U19 VM i beachvolleyball i gang i Izmir, Tyrkiet. Danmark er repræsenteret af de to makkerpar Cirkeline Roed Høg/ Frida Meincke Lyø og Christian Lundby Andersen/Marius Stenmann Hansen. Selvom meget af sommeren allerede har været spækket med dansk succes i sandet, er der endnu mere international beachvolleyball med dansk deltagelse af se…

| Foto: Eventmedia

:


I morgen serves U19 VM i beachvolleyball i gang i Izmir, Tyrkiet. Danmark er repræsenteret af de to makkerpar Cirkeline Roed Høg/ Frida Meincke Lyø og Christian Lundby Andersen/Marius Stenmann Hansen.

Selvom meget af sommeren allerede har været spækket med dansk succes i sandet, er der endnu mere international beachvolleyball med dansk deltagelse af se frem til. Den kommende uge byder nemlig på U19 VM i Izmir, og Danmark stiller op med et sammenspillet makkerpar i Christian Lundby Andersen/Marius Stenmann Hansen og en helt ny makkerkonstellation i Cirkeline Roed Høg/ Frida Meincke Lyø. Selvom de to piger endnu ikke har haft mange timer på træningsbanen sammen, glæder de sig til at tage hul på turneringen: 

– ”Vi vil rigtig gerne ud og spille nogle gode kampe, hvor vi vinder en masse point, og kæmper for alle boldene,” fortæller Cirkeline og Frida inden afrejse. 

For den danske duo, Christian Lundby Andersen/Marius Stenmann Hansen, der sidste år sikrede sig en flot 9-plads ved U18 EM, er forventningerne til ugens kommende verdensmesterskab også i top: 

– ”Vi var til EM sidste år, hvor det gik rigtig godt, så vi glæder os virkelig til at komme ned og møde nogle helt andre lande – det er jo ikke hver dag, at man får lov at spille VM,” fortæller Christian, der suppleres af makkeren ”Vi har jo selv spillet os i den her situation, og vi er virkelig taknemmelige over, at vi får muligheden for at prøve et VM” afslutter Marius. 

Turneringen indledes kvalifikation, hvor Danmarks resultater afgør videre avancement. Vi opdaterer løbende på Facebooksiden: Beachvolleyball Danmark.

Danmarks kamprogram:
Onsdag d. 14. september. 
11:00 (DK-tid): Roed/Lyø (DEN) vs ? 
11:00: Lundby/Stenmann (DEN) vs Aas/Aasgaard (NOR)

Få overblik over hele turneringen her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ