Pokalturneringen serves i gang med ny rekordtilmelding

Hele 50 hold skal i år kæmpe med om den helt store pokal i sæsonens Pokalturnering i volleyball. 21 kvindehold og 29 herrehold har nemlig tilmeldt sig turneringen, som skydes i gang i slutningen af september og slutter med et brag af en FINAL4-turnering i Aarhus den 3.-4. februar 2023. I en pokalturnering er der…

:


Hele 50 hold skal i år kæmpe med om den helt store pokal i sæsonens Pokalturnering i volleyball. 21 kvindehold og 29 herrehold har nemlig tilmeldt sig turneringen, som skydes i gang i slutningen af september og slutter med et brag af en FINAL4-turnering i Aarhus den 3.-4. februar 2023.

I en pokalturnering er der plads til at drømme stort, spille sine chancer og måske skabe overraskelsen – og i år skal flere hold end nogensinde før netop forsøge at gøre dette, når Volleyball Danmarks Pokalturnering meget snart begynder og jagten på den store pokal går ind.

21 kvindehold og 29 herrehold (se oversigt nedenfor) – har i sæson 2022/23 tilmeldt sig Pokalturneringen, som afvikles i flere runder fra slutningen af september og frem til den prestigefyldte FINAL4-turnering i Aarhus den 3.-4. februar 2023 med klubben ASV som lokale værter.

Følg turneringen her.

Deltagende hold
*De otte seedede (#) hold i hver række træder først ind i turneringen i 1/8-finalerne, hvor de ikke kan møde hinanden.

Kvinder:
Amager VK, ASV Elite (#3), ASV Aarhus.2, Bedsted KFUM, Brøndby VK (#1), DHV Odense (#4), Fortuna Odense, Gentofte Volley (#6), Gentofte Volley.2, Holte IF (#2), Hvidovre VK, Wildcard, Ikast KFUM (#7), Kolding VK, KSV, KSV.2, Lyngby-Gladsaxe Volley, Lynge Uggeløse Idr., Team Køge (#5), VK Vendsyssel, VLI (#8), Aalborg Volleyball

Herrer:
Amager VK, Amager VK.2, ASV Elite (#3), ASV Aarhus.2, ASV Aarhus.3, Bedsted KFUM, DHV Odense (#8), Farum-Holte, Frederiksberg Volley, Gentofte Volley (#2), Gentofte Volley.2, Glostrup-Rødovre, Grøndal EV, Hvidovre VK, IF Lyseng Volleyball, Ikast KFUM (#7), Kolding VK, Lyngby-Gladsaxe Volley, Marienlyst-Fortuna (#5), Middelfart VK (#1), Nordenskov UIF (#6), Randers VK, VK Holbæk, VK Vendsyssel, VK Vestsjælland (#4), VK Vestsjælland Wildcard, VK Vestsjælland.2, VLI, Aalborg Volleyball

Turneringsterminer
1. runde: 19.-25. september 2022
2. runde: 17.-23. oktober 2022
1/8-finale: 14-20. november 2022
1/4-finale: 12-18. december 2022
FINAL4: 3.-4. februar 2023

FINAL4

Pokalturneringens Final4 er et af sæsonens helt store højdepunkter, hvor de hold, der har klaret sig gennem nåleøjet, får fornøjelsen af at være centrum for en kæmpe volleyballfest. Efter sidste års kæmpe succes afvikler vi atter FINAL4 i Aarhus med ASV som værtsklub. Weekenden rundes af med endnu et højdepunkt, nemlig Dansk Volleyball Award, hvor vi samles om at fejre sporten.

Mere info om billetter følger

Plads til alle footer

Del nyhed

LÆS OGSÅ