De danske volleyballkvinder taber årets sidste landskamp

Søndag eftermiddag spillede det danske kvindelandshold i volleyball det allersidste opgør i årets EM-kvalifikationen, da holdet spillede returopgør mod Spanien.  Det var fire kampe siden, at søndagens to landshold stod overfor hinanden i EM-kvalifikationen sidst, da Spanien gæstede Danmark i Lillebæltshallen. Her til eftermiddag stod de to hold så på hver sin side af nettet…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


Søndag eftermiddag spillede det danske kvindelandshold i volleyball det allersidste opgør i årets EM-kvalifikationen, da holdet spillede returopgør mod Spanien. 

Det var fire kampe siden, at søndagens to landshold stod overfor hinanden i EM-kvalifikationen sidst, da Spanien gæstede Danmark i Lillebæltshallen. Her til eftermiddag stod de to hold så på hver sin side af nettet igen, og for Danmark var der tale om et direkte revancheopgør.

Kun en enkelt nederlag havde aftenens værter lidt undervejs i kvalifikationen, og med små 5000 tilskuere i ryggen var det en svær opgave de danske volleyballkvinder stod overfor denne eftermiddag. Det spanske landshold fik da også en forrygende start på kampen, og sikrede sig uden de store problemer første sæt med cifrene 25-16. Danmark lignede dog ikke et hold, der lod sig skræmme, men trods en stærkere indsats i tredje og fjerde sæt, der sikrede det danske landshold flere point, måtte holdet se sig slået af værterne fra Spanien og de mange tilskuere. 

Med nederlaget til Spanien ender Danmark som nummer tre i EM-kvalifikationens pulje E, og landstræner ,Sven-Erik Borch Lauridsen, pointerer især den udvikling af det danske kvindelandshold han har set denne sommer:

– ”Vi ender på en 3. plads, på lige fod med lande som Portugal, Israel, Østrig, Schweiz og Montenegro – lande som vi tidligere ikke har kunne måle os med. Det er et skridt op, og det udviklingsarbejde, der har stået på i de senere år i klubberne, Talentsystemet, U-landsholdene og på Kvindelandsholdet bærer nu frugt,” fortæller landstræneren og afslutter med stor ros til kvindelandsholdet ”Holdet og især spillerne har været fremragende ambassadører for dansk volleyball. De 4300 tilskuere i Alicante, som vi oplevede her til aften, klappede det danske hold ud af hallen, som en anerkendelse, af den indsats der blev lagt for dagen.”

Nu rejser de danske spillere tilbage til deres klubber, men hun du altid kan holde dig opdateret om vores danske kvindelandshold lige her.

Danmarks program: E-Kvalifikation, Pulje E
20.08 – 16:30: Danmark – Spanien: 0-3 (17-25, 16-25, 19-25)
24.08 – 18:40 (DK-tid): Letland – Danmark: 3-2 (25-21, 25-23, 17-25, 20-25, 16-14)
27.08 – 18:00: Slovakiet – Danmark: 3-0 (25-8, 25-13, 25-13)
04.09 – 17:00: Danmark – Slovakiet (Spar Nord Arena, Køge): 0-3 (20-25, 14-25, 8-25)
07.09 – 18:00: Danmark – Letland (Spar Nord Arena, Køge): 3-0 (25-17, 25-17, 26-24)
11.09 – 17:00: Spanien – Danmark: 3-0 (25-16, 25-21, 25-22)

Støt de partnere, som støtter os
C More er ny landsholdspartner.
”Hos C More får du adgang til det stærkeste udvalg af krimiserier fra Norden og Storbritannien + en hel masse andre gode serier og film”. Med C More som landsholdspartner får du lige nu en hel måned gratis på tjenesten her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ