Mads Ditlevsen på besøg hos Julemærkehjemmet Liljeborg

Volleyball Danmarks ambassadør, Mads Ditlevsen, var onsdag på besøg hos Julemærkehjemmet Liljeborg til en hyggelig og aktiv eftermiddag. Som en del af Volleyball Danmarks ”Plads til alle – brug for alle”-partnerskab med Julemærkefonden har Volleyball Danmark og Hjertenetværket i foråret og sommeren været på i alt 5 besøg på Julemærkehjem i hele landet. Onsdag den…

:


Volleyball Danmarks ambassadør, Mads Ditlevsen, var onsdag på besøg hos Julemærkehjemmet Liljeborg til en hyggelig og aktiv eftermiddag.

Som en del af Volleyball Danmarks ”Plads til alle – brug for alle”-partnerskab med Julemærkefonden har Volleyball Danmark og Hjertenetværket i foråret og sommeren været på i alt 5 besøg på Julemærkehjem i hele landet.

Onsdag den 07. september blev det sidste besøg i denne omgang afholdt hos Julemærkehjemmet Liljeborg, hvor Volleyball Danmarks nye ”Plads til alle – brug for alle” ambassadør, Mads Ditlevsen, var med til at styre dagens løjer.

– ” Det var virkelig inspirerende at være med på Julemærkehjemmet Liljeborg og se, hvordan børnene bor i 10 uger og høre mere om deres selvudviklingsforløb. Og så var det jo bare fedt at komme ud til så mange glade unge mennesker, som bare tager imod alt med godt humør”, fortæller Mads efter besøget og fortsætter:

– ”Vi havde nogle virkelige fede timer med børnene, og KidsVolley fungerer bare godt til at få alle med som en del af spillet, hvilket jo er særligt vigtigt for netop disse børn. Så det var en fantastisk dag og god oplevelse at være med til”, afslutter han.

I Volleyball Danmark er vi stolte af partnerskabet med Julemærkefonden, hvor der er tænkt hele vejen rundt. Vi har formået at forene vores fantastiske sport med en vigtig hjertesag og vi glæder os til endnu flere arrangementer de kommende år.

Plads til alle – Brug for alle!

Plads til alle footer

Del nyhed

LÆS OGSÅ