Klar… Parat… KidsVolley START!

I de kommende uger går Volleyball Danmark KidsVolley BONANZA og deler ud af en lang række ressourcer, tips og tricks, som skal hjælpe klubber og frivillige med at kick-starte KidsVolleysæsonen og få endnu flere børn til at spille verdens bedste sport! Er du klar til at sætte skub i klubbens KidsVolleytilbud? Så skal du følge…

| Foto: Hamistolen

:


I de kommende uger går Volleyball Danmark KidsVolley BONANZA og deler ud af en lang række ressourcer, tips og tricks, som skal hjælpe klubber og frivillige med at kick-starte KidsVolleysæsonen og få endnu flere børn til at spille verdens bedste sport!

Er du klar til at sætte skub i klubbens KidsVolleytilbud? Så skal du følge ekstra godt med på Volleyball Danmarks platforme, hvor der i de kommende uger vil blive delt værdifulde redskaber lige til at implementere i klubben.

– ”Vi ved, at mange klubber lige nu er i fuld gang med at starte deres KidsVolleytræning op, så det er NU vi skal sætte alt ind på at få skabt den gode start – naturligvis for børnene, men også for de mange trænere, forældre og frivillige, som er involveret i KidsVolley”, fortæller udviklingschef Christina Attrup Juhl og fortsætter:

– ”Vi har i Volleyball Danmark en række spritnye redskaber, som er lige til at bruge i hverdagens foreningsliv, ligesom vi i vores arkiver stadig har en masse nyttig information og ressourcer, der måske lige skal genopfriskes i hukommelsen. Så nu sætter vi fuldt fokus på at få delt alt det fantastiske ved KidsVolley, og håber samtidig at få skabt en dialog med klubber og frivillige om deres erfaringer og udfordringer, så vi sammen kan få endnu flere børn ind i vores sport”, afslutter hun.

Har du gode tips, udfordringer eller spørgsmål omkring KidsVolley, så hop ind på dette link og del dine erfaringer.

HER kan du følge med

Allerede fredag den 09. september lancerer vi en række spritnye KidsVolley øvelsesvideoer og træningsplaner, som er lige til at bruge som inspiration til den daglige træning. Skal du følge med, så hop ind på Volleyball Danmarks forskellige platforme og hold dig opdateret

TRÆNERKLUBBEN: Bliv medlem af Trænerklubben og få tips & tricks, træningsplaner og spændende tilbud direkte i indbakken. Trænerklubben er GRATIS for alle trænere, ledere og frivillige i Volleyball Danmark – TILMELD DIG HER.

Kids- og Ungdomsvolley Facebookgruppe: Gruppe til gensidig inspiration, hvor alle kan komme til orde. Her deler Volleyball Danmark også aktuelle nyheder og redskaber indenfor Kids-, Teen- og Ungdomsvolley.

Volleyball Danmarks YouTube-kanal: Her kan du dykke ned i en lang række videoer med øvelser, teknik og spil i fokus. Denne kanal er også god at vise spillere, der her har mulighed for at blive endnu mere inspireret af sporten.

Volleyball Danmarks Facebookside: På Volleyball Danmarks Facebookside deler vi også løbende videoer og billeder fra vores KidsVolley fokus.

Tilbage er der kun at sige: Klar…Parat…KidsvolleySTART!

Plads til alle footer

Del nyhed

LÆS OGSÅ