Optakt: Nu spiller Danmark sidste hjemmebanekamp

Om et døgn går det danske kvindelandshold på banen til den allersidste hjemmebanekamp i EM-kvalifikationen, når Letland gæster Spar Nord Arena Køge.  KØB BILLET HER. Det er ikke mange dage siden, at de danske volleyballkvinder stod på banen sidste gang i Spar Nord Arena Køge for at spille om en plads ved næste års EM-slutrunde.…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


Om et døgn går det danske kvindelandshold på banen til den allersidste hjemmebanekamp i EM-kvalifikationen, når Letland gæster Spar Nord Arena Køge. 

KØB BILLET HER.

Det er ikke mange dage siden, at de danske volleyballkvinder stod på banen sidste gang i Spar Nord Arena Køge for at spille om en plads ved næste års EM-slutrunde. På den anden side af nettet stod Slovakiet, og selvom Danmark viste fine takter i første sæt, endte det alligevel med et 0-3 nederlag til de røde og hvide. Nu skal holdet i aktion igen, og denne gang er det mod Letland, som Danmark sidst leverede en intens fight imod. Den danske landstræner, Sven-Erik Borch Lauridsen, har da også en klar forventning om, at morgendagens opgør bliver endnu en gyser: 

– ”Vi forventer os en rigtig tæt og intens kamp imod Letland på hjemmebane. Det er 2 hold, der står godt til hinanden, og de har ligesom os, udviklet deres spil i de sidste kampe, så det bliver det hold der kæmper mest for hinanden, der kommer til at stå med sejren,” fortæller landstræneren. 

Det er Danmarks allersidste hjemmebanekamp i denne omgang, og både hold og stab håber på en masse opbakning fra de danske fans, så holdet kan få revancheret opgøret fra Letland og sejren kan komme i hus:  

– ”Vi håber selvfølgelig rigtig meget, at der er mange, der vil være til stede og bakke op i den sidste kvindelandskamp på dansk grund,” afslutter Sven-Erik. 

Kom med på lægterne, når kvindelandsholdet tager hul på det allersidste kvalifikationsopgør på hjemmebanen i Spar Nord Arena Køge. KØB DIN BILLET HER.

Danmarks program: E-Kvalifikation, Pulje E
20.08 – 16:30: Danmark – Spanien: 0-3 (17-25, 16-25, 19-25)
24.08 – 18:40 (DK-tid): Letland – Danmark: 3-2 (25-21, 25-23, 17-25, 20-25, 16-14)
27.08 – 18:00: Slovakiet – Danmark: 3-0 (25-8, 25-13, 25-13)
04.09 – 17:00: Danmark – Slovakiet (Spar Nord Arena, Køge): 0-3 (20-25, 14-25, 8-25)
07.09 – 18:00: Danmark – Letland (Spar Nord Arena, Køge)
11.09 – 17:00: Spanien – Danmark

Læs mere og det danske kvindelandshold her.

Støt de partnere, som støtter os
C More er ny landsholdspartner.
”Hos C More får du adgang til det stærkeste udvalg af krimiserier fra Norden og Storbritannien + en hel masse andre gode serier og film”. Med C More som landsholdspartner får du lige nu en hel måned gratis på tjenesten her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ