Danmark startede stærkt, men måtte til sidst se sig slået af Slovakiet

Det danske kvindelandshold fik en væsentlig bedre start på søndagens returopgør mod Slovakiet, da holdet igen spillede på dansk jord. Desværre formåede de danske volleyballkvinder ikke at holde niveauet i hele kamp, og slovakkerne hev endnu en 3-0 sejr hjem.  KØB DIN BILLET HER. Søndag eftermiddag var det igen tid til EM-kvalifikationskamp for det danske…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


Det danske kvindelandshold fik en væsentlig bedre start på søndagens returopgør mod Slovakiet, da holdet igen spillede på dansk jord. Desværre formåede de danske volleyballkvinder ikke at holde niveauet i hele kamp, og slovakkerne hev endnu en 3-0 sejr hjem. 

KØB DIN BILLET HER.

Søndag eftermiddag var det igen tid til EM-kvalifikationskamp for det danske kvindelandhold, da Slovakiet gæstede Danmark i Spar Nord Arena Køge. Det er kun lidt over en uge siden, at de to hold stod overfor hinanden sidst, og her blev det altså en klar sejr til søndagens gæster fra Slovakiet.

Den lille pause havde gjort godt for det danske landshold, og Danmark fulgte godt med i første sæt, hvor især holdets serve- og angrebspres drillede de slovakiske spillere. Trods en stærk indsats fra de rød/hvide i første sæt, gik sættet til Slovakiet. 

I andet sæt var det igen et dansk landshold, der fulgte godt med i begyndelsen. Danmark fik udlignet til 14-14 efter dansk timeout, men herefter fik holdet det svært. Slovakiet stak af, og fik hurtigt hentet de sidste to sæt, der sikrede holdet endnu en kvalifikationssejr over Danmark. 

Ifølge landstræner, Sven-Erik Borch Lauridsen, formåede de danske volleyballkvinder ikke at holde niveauet hele kampen: 

– ”Vi havde en fed fornemmelse i starten, og jeg synes vi spiller godt! Men så bliver det super svært, da vi rammer anden og tredje sæt,” fortæller landstræneren og fortsætter ”Vi spiller mod nogle fultidsprofessionelle spillere, der virkelig kommer med et tryk, men jeg er selvfølgelig skuffet over, at vi ikke holder niveauet fra første sæt,” afslutter han. 

Allerede på onsdag går det danske landshold på banen igen, når Letland gæster Spar Nord Arena Køge. Kom med på lægterne, når kvindelandsholdet tager hul på de allersidste kvalifikationsopgør på hjemmebanen i Spar Nord Arena Køge. KØB DIN BILLET HER.

Danmarks program: E-Kvalifikation, Pulje E
20.08 – 16:30: Danmark – Spanien: 0-3 (17-25, 16-25, 19-25)
24.08 – 18:40 (DK-tid): Letland – Danmark: 3-2 (25-21, 25-23, 17-25, 20-25, 16-14)
27.08 – 18:00: Slovakiet – Danmark: 3-0 (25-8, 25-13, 25-13)
04.09 – 17:00: Danmark – Slovakiet (Spar Nord Arena, Køge): 0-3 (20-25, 14-25, 8-25)
07.09 – 18:00: Danmark – Letland (Spar Nord Arena, Køge)
11.09 – 17:00: Spanien – Danmark

Læs mere og det danske kvindelandshold her.

Støt de partnere, som støtter os
C More er ny landsholdspartner.
”Hos C More får du adgang til det stærkeste udvalg af krimiserier fra Norden og Storbritannien + en hel masse andre gode serier og film”. Med C More som landsholdspartner får du lige nu en hel måned gratis på tjenesten her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ