Optakt: Unge beachvolleyballtalenter kæmper med til U18 EM i Grækenland

Den 01.-04. september bliver U18 EM i beachvolleyball afviklet i Loutraki, Grækenland. Danmark er repræsenteret af de to makkerpar Mille Bassøe/Mille Maxwell Berthou og Hjalmer Elmbæk Madsen/Andreas Brinck. Efter en lang sommer fyldt med turneringer på Danish Beachvolley Tour skal fire unge, danske beachvolleyballtalenter nu prøve kræfter mod jævnaldrende europæiske hold til U18 EM i…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


Den 01.-04. september bliver U18 EM i beachvolleyball afviklet i Loutraki, Grækenland. Danmark er repræsenteret af de to makkerpar Mille Bassøe/Mille Maxwell Berthou og Hjalmer Elmbæk Madsen/Andreas Brinck.

Efter en lang sommer fyldt med turneringer på Danish Beachvolley Tour skal fire unge, danske beachvolleyballtalenter nu prøve kræfter mod jævnaldrende europæiske hold til U18 EM i beachvolleyball.

Danmark er repræsenteret af Mille Bassøe/Mille Maxwell Berthou, som er et nyt sammensat hold. Mille Bassøe fra VK Vestsjælland er nykåren U15 Danmarksmester sammen med en anden partner, mens Mille Maxwell Berthou fra Copenhagen Beachvolley opnåede en bronzemedalje ved U20 DM med sin makker. Nu stiller de to op sammen i en ny spændende konstellation.

Hos drengene er det et mere sammentømret makkerpar i form af Hjalmer Elmbæk Madsen (Aarhus Beachvolley Club) /Andreas Brinck (Copenhagen Beachvolley), som skal kæmpe for dansk succes. De to spillere er spritnye U17 Danmarksmestre, og har også markeret sig i seniorrækkerne, hvor de blandt andet fik sølv i eliterækken til Hvidbjerg Grand Slam, opnåede en 4. plads til begge semifinalestævner og dermed var at finde blandt de 8 kvalificerede hold til årets DM-finaler i Nyhavn.

Det bliver dog første møde med en international slutrunde for begge de danske hold, som sammen med trænerteamet bestående af Mads Steffens og Martin Trans Hansen onsdag den 30. august drager til Loutraki, Grækenland.

Turneringens puljespil starter torsdag den 1. september, men hvem Danmark er i pulje med er endnu ikke afklaret før onsdag aften, hvor lodtrækningen finder sted.

– ”Det er den yngste aldersgruppe for disse ungdoms EM, og derfor varierer styrkeforholdene mellem nationerne også utroligt meget fra år til år. Sidste år opnåede Danmark et fantastisk resultat med en 9. plads for drengene og 7. plads hos pigerne, hvilket har gjort seedningen bedre for os i år – dét håber vi naturligvis kan give vores to hold lidt medvind i puljespillet”, fortæller sportschef i Volleyball Danmark, Sebastian Fogsgaard Mikelsons

Turneringen kan følges på CEVs hjemmeside:

Derudover opdaterer vi løbende på Facebooksiden: Beachvolleyball Danmark

Del nyhed

LÆS OGSÅ