Nu vender Danmark hjem – og holdet har brug for din støtte

Halvvejs inde i EM-kvalifikationen står det danske kvindelandshold stadig uden en sejr. Efter to udebaneopgør, er de danske volleyballkvinder igen på dansk jord, og klar til at tage hul på de sidste hjemmebaneopgør i Spar Nord Arena Køge.  KØB DIN BILLET HER. Lørdag aften var det danske kvindelandshold igen i aktion, da holdet for tredje gang…

:


Halvvejs inde i EM-kvalifikationen står det danske kvindelandshold stadig uden en sejr. Efter to udebaneopgør, er de danske volleyballkvinder igen på dansk jord, og klar til at tage hul på de sidste hjemmebaneopgør i Spar Nord Arena Køge. 

KØB DIN BILLET HER.

Lørdag aften var det danske kvindelandshold igen i aktion, da holdet for tredje gang på en uge skulle spille om en EM-billet. Inden opgøret skulle spillerne ryste to nederlag af sig, da det både var blevet et nederlag til Spanien og Letland. På den anden side af nettet stod Slovakiet. Et hold som både spillere og stab have stor respekt for – og med god grund. Det slovakiske landshold kom nemlig lige så stærkt ud til opgøret, som forventet, og hev første sæt hjem 25-8. Kun fem point mere fik det danske landshold i andet og tredje sæt, og måtte derfor rejse fra Slovakiet med endnu et kvalifikationsnederlag i bagagen. 

Nu har kvindelandsholdet en lille uge til at komme ovenpå igen, inden det på søndag går løs mod Slovakiet igen, når der er returopgør i Spar Nord Arena Køge – og Danmark har brug for al den støtte de kan få. Kom med på lægterne, når kvindelandsholdet tager hul på de allersidste kvalifikationsopgør på hjemmebanen i Spar Nord Arena Køge. KØB DIN BILLET HER.

Danmarks program: E-Kvalifikation, Pulje E
20.08 – 16:30: Danmark – Spanien: 0-3 (17-25, 16-25, 19-25)
24.08 – 18:40 (DK-tid): Letland – Danmark: 3-2 (25-21, 25-23, 17-25, 20-25, 16-14)
27.08 – 18:00: Slovakiet – Danmark: 3-0 (25-8, 25-13, 25-13)
04.09 – 17:00: Danmark – Slovakiet (Spar Nord Arena, Køge)
07.09 – 18:00: Danmark – Letland (Spar Nord Arena, Køge)
11.09 – 17:00: Spanien – Danmark

Læs mere og det danske kvindelandshold her.

Støt de partnere, som støtter os

C More er ny landsholdspartner.
”Hos C More får du adgang til det stærkeste udvalg af krimiserier fra Norden og Storbritannien + en hel masse andre gode serier og film”. Med C More som landsholdspartner får du lige nu en hel måned gratis på tjenesten her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ