Optakt: Danmark forventer stærk modstand i weekendens kvalifikationsopgør

Både landstræner og spillere forventer stærk modstand, når holdet i morgen aften møder Slovakiet i endnu et udebaneopgør i EM-kvalifikation. Det er kun to dage siden, at det danske kvindelandshold var i aktion i EM-kvalifikationen sidst, da holdet stod overfor Letland onsdag aften. Her blev det til et knebent 3-2 nederlag for de rød/hvide, men…

:


Både landstræner og spillere forventer stærk modstand, når holdet i morgen aften møder Slovakiet i endnu et udebaneopgør i EM-kvalifikation.

Det er kun to dage siden, at det danske kvindelandshold var i aktion i EM-kvalifikationen sidst, da holdet stod overfor Letland onsdag aften. Her blev det til et knebent 3-2 nederlag for de rød/hvide, men nu gælder det altså om, at få rystet nederlaget og skuffelsen af sig, for i morgen aften er holdet på banen igen.

Og det er ikke hvem som helst, der venter det danske kvindelandshold. Når holdet i morgen går på banen, er det nemlig Slovakiet, der står på den anden side af nettet. Et hold som slog letterne 3-0 i kvalifikationsrundens allerførste opgør, og som landstræner, Sven-Erik Borch Lauridsen, har stor respekt for: 

– ”Vi forventer en svær kamp mod Slovakiet. De er fysisk stærke og vi har ikke haft mange dage til at omstille os fra kampen mod Letland,” fortæller landstræneren og fortsætter ” men det tager vi med, og så går vi efter at levere en stærkt og tage endnu et skridt fremad,” afslutter han.

Selvom der er stor respekt for morgendagens modstander, er det altså ligeledes et slovakist landshold, der kommer med et nederlag i bagagen, efter holdet tabte 3-1 til Spanien onsdag aften. Om Danmark kan udnytte slovakkernes seneste nederlag og tage sejren med hjem, afgøres i morgen aften, når holdet tager hul på det næstsidste udebaneopgør. Efterfølgende vender holdet hjem til to landskampe i Spar Nord Arena Køge i starten af september. KØB DIN BILLET HER.

Danmarks program: E-Kvalifikation, Pulje E
20.08 – 16:30: Danmark – Spanien: 0-3 (17-25, 16-25, 19-25)
24.08 – 18:40 (DK-tid): Letland – Danmark: 3-2 (25-21, 25-23, 17-25, 20-25, 16-14)
27.08 – 18:00: Slovakiet – Danmark
04.09 – 17:00: Danmark – Slovakiet (Spar Nord Arena, Køge)
07.09 – 18:00: Danmark – Letland (Spar Nord Arena, Køge)
11.09 – 17:00: Spanien – Danmark

Læs mere og det danske kvindelandshold her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ