Mads Ditlevsen bliver ambassadør i Volleyball Danmark

Vi er stolte af at præsentere Mads Ditlevsen som ambassadør i Volleyball Danmark for ”Plads til alle – brug for alle” projektet, som du kan læse om her. Mads Ditlevsen har en lang og glorværdig karriere i volleyball som startede i Marienlyst i starten af 00’erne, og derefter spillede Mads i lande som Tyskland, Italien,…

:


Vi er stolte af at præsentere Mads Ditlevsen som ambassadør i Volleyball Danmark for ”Plads til alle – brug for alle” projektet, som du kan læse om her.

Mads Ditlevsen har en lang og glorværdig karriere i volleyball som startede i Marienlyst i starten af 00’erne, og derefter spillede Mads i lande som Tyskland, Italien, Rumænien, Belgien og afslutningsvis et par år i Mellemøsten.

I dag er Mads en drivende kraft i Amager VK.  

Det nystartede ambassadørkorps vil bestå af tidligere profilerede spillere der skal være med til at løfte og forstærke vores fantastiske sport udadtil, bl.a. igennem vores officielle arrangementer, herunder ”Hjertenetværket” samt andre arrangementer i relation til ”Plads til alle – brug for alle”.  

Den nyslåede ambassadør fortæller om rollen: 

”Jeg er stolt af at være en del af den her fantastiske sport, og jeg bruger meget af min tid på at få endnu flere med i fællesskabet, så da jeg blev spurgt om den her ambassadørrolle behøvede jeg ikke meget betænkningstid. Jeg glæder mig til de kommende år, hvor jeg kan være med til at sætte mit aftryk på udviklingen” 

Direktør i Volleyball Danmark, Jesper Jørgensen sætter også ord på den nye ambassadør her:  

”Mads er en rollemodel for mange både som atlet men også som en drivkraft uden for banen i vores verden, hvor frivilligheden er stærk og hvor mange oplevelser opnås via det engagement som de mange frivillige ligger i vores sport – Mads har prøvet en del i volleyballverdenen og de erfaringer giver han nu også videre til dansk volleyball igennem sit ambassadørskab” 

 

Velkommen til Mads Ditlevsen som ambassadør!  

Del nyhed

LÆS OGSÅ