Danmark misser sejr trods flot comeback

Det danske kvindelandshold stod onsdag aften overfor Letland, da årets første udebaneopgør i kvalifikationsrunden skulle afgøres – nu skulle der point på kontoen. Onsdag aften var det igen kvalifikationstid for det danske kvindelandshold, da holdet gæstede Letland, og skulle forsøge at rejse sig fra lørdagens 3-0 nederlag til Spanien. Ligesom Danmark kom letterne med et…

:


Det danske kvindelandshold stod onsdag aften overfor Letland, da årets første udebaneopgør i kvalifikationsrunden skulle afgøres – nu skulle der point på kontoen.

Onsdag aften var det igen kvalifikationstid for det danske kvindelandshold, da holdet gæstede Letland, og skulle forsøge at rejse sig fra lørdagens 3-0 nederlag til Spanien. Ligesom Danmark kom letterne med et nederlag i bagagen, så det var to hold, der var klar til at give alt for at hive sejr og point med hjem. 

Der var ingen tvivl om, at der var to landshold, der i den grad var kommet for at vinde. To tætte sæt, der desværre endte hos Letland, bragte Danmark i en svær position, før holdet gik ind til tredje og måske afgørende sæt. De danske volleyballkvinder viste dog, at de kan levere i pressede situationer, og fik vendt kampen helt ved at tage både tredje og fjerde sæt, og tvinge opgøret ud i en 5-sætter. 

I femte sæt var det længe med dansk overtag, og Danmark lignede kampens sejrherre. Desværre endte det med endnu et tæt sæt, hvor Letland til sidst trak det længste strå, og kunne juble over holdets første kvalifikationsrundesejr. Landstræner, Sven-Erik Borch Lauridsen, er dog stolt af det danske comeback, selvom det ikke blev til rød/hvid sejr: 

– “Vi er meget tilfredse med at kunne levere et comeback i går, men selvfølgelig ærgerlige over, at vi ikke kunne lukke kampen. Det var dog alligevel et skridt fremad, og vi glæder os til at møde Letland igen i Køge,” fortæller landstræneren efter kampen. 

De danske volleyballkvinder skal hurtigst muligt have rystet sejren af sig. For allerede på lørdag går det løs i endnu et udebaneopgør, når Slovakiet venter på den anden side af nettet. Efterfølgende vender holdet hjem til to landskampe i Spar Nord Arena Køge i starten af september. KØB DIN BILLET HER.

Danmarks program: E-Kvalifikation, Pulje E
20.08 – 16:30: Danmark – Spanien: 0-3 (17-25, 16-25, 19-25)
24.08 – 18:40 (DK-tid): Letland – Danmark: 3-2 (25-21, 25-23, 17-25, 20-25, 16-14)
27.08 – 18:00: Slovakiet – Danmark
04.09 – 17:00: Danmark – Slovakiet (Spar Nord Arena, Køge)
07.09 – 18:00: Danmark – Letland (Spar Nord Arena, Køge)
11.09 – 17:00: Spanien – Danmark

Læs mere og det danske kvindelandshold her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ