Optakt: Danmark møder Letland i kvalifikationsrundens første udebaneopgør

Det danske kvindelandshold skal rejse sig fra lørdagens nederlag til Spanien, når holdet i morgen møder Letland i kvalifikationsrundens første udebaneopgør.  Tirsdag var store rejsedag for det danske kvindelandshold, da holdet rejste fra Danmark til Letland for at spille kvalifikationsrundens andet opgør onsdag aften. De danske kvinder skal finde selvtilliden frem på banen igen, efter…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


Det danske kvindelandshold skal rejse sig fra lørdagens nederlag til Spanien, når holdet i morgen møder Letland i kvalifikationsrundens første udebaneopgør. 

Tirsdag var store rejsedag for det danske kvindelandshold, da holdet rejste fra Danmark til Letland for at spille kvalifikationsrundens andet opgør onsdag aften. De danske kvinder skal finde selvtilliden frem på banen igen, efter holdet led et 3-0 nederlag mod puljefavoritterne fra Spanien i lørdagens opgør i Lillebæltshallen. Landstræner, Sven-Erik Borch Lauridsen, er dog sikker på, at holdet kan rejse sig frem mod kvalifikationsrundens første udebaneopgør mod Letland: 

– ”Vi har før spillet nogle gode kampe mod Letland, og forventer helt sikkert, at vi kan konkurrere og præstere mod dem,” fortæller landstræneren forud for opgøret. 

Letland tog, ligesom Danmark, hul på EM-kvalifikationen lørdag aften, og her blev det altså ligeledes et 0-3 nederlag for letterne, der gæstede puljens fjerde hold fra Slovakiet. Danmark skal have point på kontoen, hvis EM-billetten skal indfries, så lad os alle sammen sende god energi og støtte til det danske landshold, så sejren ender hos de rød/hvide.

Efter morgendagens opgør mod Letland har de danske volleyballkvinder endnu et udebaneopgør mod Slovakiet før de vender hjem til to landskampe i Spar Nord Arena Køge i starten af september. KØB DIN BILLET HER.

Danmarks program: E-Kvalifikation, Pulje E
20.08 – 16:30: Danmark – Spanien: 0-3 (17-25, 16-25, 19-25)
24.08 – 18:40 (DK-tid): Letland – Danmark
27.08 – 18:00: Slovakiet – Danmark
04.09 – 17:00: Danmark – Slovakiet (Spar Nord Arena, Køge)
07.09 – 18:00: Danmark – Letland (Spar Nord Arena, Køge)
11.09 – 17:00: Spanien – Danmark

Læs mere og det danske kvindelandshold her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ