Optakt: Den fynske lokalhelt indtager Lillebæltshallen med landsholdet

Der venter landsholdets libero og fynske lokalhelt, 24-årige Nikolaj Hjorth, en helt særlig oplevelse, når herrelandsholdet i morgen går på banen til den første af to EM-kvalifikationskampe i Middelfart.  Hjorth og landsholdstropperne kæmper nemlig om den eftertragtede EM-billet i Lillebæltshallen – dén hal som har været liberoens hjemmebane gennem de sidste fem sæsoner i Middelfart…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


Der venter landsholdets libero og fynske lokalhelt, 24-årige Nikolaj Hjorth, en helt særlig oplevelse, når herrelandsholdet i morgen går på banen til den første af to EM-kvalifikationskampe i Middelfart. 

Hjorth og landsholdstropperne kæmper nemlig om den eftertragtede EM-billet i Lillebæltshallen – dén hal som har været liberoens hjemmebane gennem de sidste fem sæsoner i Middelfart VK, og hvor han i den forgangne sæson var med til at løfte DM-trofæet sammen med sine klubkammerater. 

– ” Jeg har spillet mange år i Middelfart og kender hallen og byen rigtigt godt. Jeg er derfor i høj grad på hjemmebane, og det bliver dejligt at spille de to vigtige kampe i vante omgivelser”, fortæller Hjorth og fortsætter: 

-”Jeg glæder mig meget til at spille landskampe på Fyn! Det bliver fedt at spille international bold foran et fynsk volleyballpublikum, og så tilmed i Middelfart, hvor der hersker stolte volleyball traditioner. Udsigten til at se familie og venner i hallen tilfører helt sikkert også lidt ekstra motivation til at præstere et par gode kampen”, afslutter han. 

Det er herrelandsholdets tredje kvalifikationskamp i denne omgang, og holdet har klare erindringer om søndagens modstander. Der er nemlig tale om et returopgør mod Tyrkiet – et hold Danmark mødte tidligere på ugen i Istanbul. Her blev det til et 3-1 nederlag, og de danske drenge skal derfor ud og jagte revanchen.  

Danmarks program: EM-kvalifikation, pulje A
03.08 – 16:00 (DK-tid): Aserbajdsjan – Danmark 1-3 (22-25, 25-23, 16-25, 16-25)
10.08 – 16:30 (DK-tid): Tyrkiet – Danmark 3-1 (19-25, 25-16, 25-22, 25-11)
14.08 – 17:00: Danmark – Tyrkiet (Lillebæltshallen)
20.08 – 19:00: Danmark – Aserbajdsjan (Lillebæltshallen)

Støt landsholdene, når der er EM-kvalifikationskampe på hjemmebane. I midten af august indtager de danske volleyballlandshold Lillebæltshallen i Middelfart, i et ambitiøst samarbejde mellem Middelfart Kommune, Volleyball Danmark og det lokale anker Middelfart Volleyball Klub. KØB DIN BILLET HER.

Læs mere om herrelandsholdet her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ