Tyrkiet sejrede trods stærk dansk start

Det danske herrelandshold stod onsdag aften ansigt til ansigt med puljens sværeste modstander, da EM-kvalifikationens andet udebaneopgør skulle stå sin prøve for de danske drenge.  Inden opgøret var der ingen tvivl om, at onsdagens kamp ville blive kvalifikationsrundens sværeste – et udebaneopgør mod Tyrkiet, der netop havde sikret sig sølvmedaljer ved European Golden League. De…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


Det danske herrelandshold stod onsdag aften ansigt til ansigt med puljens sværeste modstander, da EM-kvalifikationens andet udebaneopgør skulle stå sin prøve for de danske drenge. 

Inden opgøret var der ingen tvivl om, at onsdagens kamp ville blive kvalifikationsrundens sværeste – et udebaneopgør mod Tyrkiet, der netop havde sikret sig sølvmedaljer ved European Golden League. De danske drenge viste dog ingen tegn på nervøsitet, og leverede en fantastisk præstation i starten af kampen, og sikrede sig første sæt.

Da holdet gik på banen til andet sæt, var det dog med en noget anderledes opstilling hos det tyrkiske mandskab. Værtsnationen fik vendt kampen, og sikret sig de efterfølgende tre sæt, der sikrede holdet sejren i sidste ende. Det det danske herrelandshold var tæt på at tage endnu et sæt i tredje sæt, og landstræner Kristian Knudsen havde også rosende ord til holdet efter opgøret: 

– ”De starter jo lidt i en B-kæde, og så skifter de deres A-kæde ind i andet sæt. Så det er jo allerede et tegn på, at vi har gjort noget ved dem, som de ikke kunne lide i første sæt,” fortæller landstræneren og fortsætter ”Jeg synes godt, at drenge kan være stolte over at tage herned og overraske Tyrkiet i første sæt, hvor vi spiller det volleyball, som vi drømmer om at kunne spille i længere tid ad gangen,” afslutter han. 

Det danske herrelandshold skal allerede i aktion igen på søndag, når der er returopgør mod Tyrkiet i Lillebæltshallen i Middelfart.

Danmarks program: EM-kvalifikation, pulje A
03.08 – 16:00 (DK-tid): Aserbajdsjan – Danmark 1-3 (22-25, 25-23, 16-25, 16-25)
10.08 – 16:30 (DK-tid): Tyrkiet – Danmark 3-1 (19-25, 25-16, 25-22, 25-11)
14.08 – 17:00: Danmark – Tyrkiet (Lillebæltshallen)
20.08 – 19:00: Danmark – Aserbajdsjan (Lillebæltshallen)

Støt landsholdene, når der er EM-kvalifikationskampe på hjemmebane. I midten af august indtager de danske volleyballlandshold Lillebæltshallen i Middelfart, i et ambitiøst samarbejde mellem Middelfart Kommune, Volleyball Danmark og det lokale anker Middelfart Volleyball Klub. KØB DIN BILLET HER.

Læs mere om herrelandsholdet her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ