Billetsalget til DM-Finalen i Nyhavn er startet

Når sommerens Danish Beachvolley Tour går ind i de afgørende dage, vil en del af Nyhavn blive omdannet til en stor strandarena. De forgangne år har vi oplevet stor interesse og efterspørgsel på pladser til DM-Finalen, hvorfor vi i år har investeret i en ekstra tribune. Nu er billetsalget startet, og du kan derfor sikre…

:


Når sommerens Danish Beachvolley Tour går ind i de afgørende dage, vil en del af Nyhavn blive omdannet til en stor strandarena.

De forgangne år har vi oplevet stor interesse og efterspørgsel på pladser til DM-Finalen, hvorfor vi i år har investeret i en ekstra tribune.

Nu er billetsalget startet, og du kan derfor sikre dig og dine venner en fantastisk oplevelse i Nyhavn.

For at være sikret en plads på tribunen, skal du købe din billet her.

Billetpriser:

Fredag, hele dagen                     25 kr.

Lørdag, hele dagen                     50 kr.

Søndag, 1. halvdel af dagen      50 kr.

Søndag, 2. halvdel af dagen    100 kr.

Gør en forskel: 

Ved ankomst bliver du scannet ind og modtager et armbånd. Når du forlader arrangementet kan du aflevere dit armbånd til vores billetteam (og dermed kan du ikke komme ind igen), og så kvitterer Volleyball Danmark med en donation på 10 kr. som går til Julemærkehjemmene, der arbejder med børn, der mistrives, har været udsat for mobning, eller på anden måde har stået uden for fællesskabet.

Støt de partnere, som støtter os:

C More er ny Danish Beachvolley Tour partner

”Hos C More får du adgang til det stærkeste udvalg af krimiserier fra Norden og Storbritannien + en hel masse andre gode serier og film” Med Danish Beachvolley Tour får du lige nu en hel måned gratis på tjenesten ved at bruge dette link.

Del nyhed

LÆS OGSÅ