God dansk start på U20 EM

Der er en rigtig god grund til at følge med i U20 EM i Tyrkiet! Turneringen har dansk deltagelse ved Anna Hauge og Frida Lyø samt Marius Stenmann og Christian Lundby. På kvindesiden er Hauge/Lyø havnet i Pulje F, hvor de hertil morgen løb afsted med en 2-0 (21 – 14, 21 – 19) sejr over…

:


Der er en rigtig god grund til at følge med i U20 EM i Tyrkiet!

Turneringen har dansk deltagelse ved Anna Hauge og Frida Lyø samt Marius Stenmann og Christian Lundby.

På kvindesiden er Hauge/Lyø havnet i Pulje F, hvor de hertil morgen løb afsted med en 2-0 (21 – 14, 21 – 19) sejr over Kindova/Gavrailova fra Bulgarien og hertil aften mødte de den kroatiske duo Mrkic/Sverko hvor resultatet ligeledes blev 2-0 (21 – 19, 22 – 20) til de danske kvinder. 

Italien venter imorgen kl. 14.10 (lokal tid).

Kom tættere på stats og resultater her.

Stenmann/Lundby har også fået en god start på turen til Tyrkiet, hvor de startede dagen med en 0-2 (19 – 21, 14 – 21) sejr over Groenewold/Sengers fra Holland inden de imorgen skal møde mandskaberne fra Østrig og Litauen. 

Se stats fra herrenes turnering her.

Følg med på ovenstående links eller på holdenes egne instagramprofiler, Hauge/Lyø og Lundby/Stenmann.

KOM SÅ DANMARK! 

Del nyhed

LÆS OGSÅ