C More bliver partner på Danish Beachvolley Tour

Vi kan i dag byde velkommen til C More, som ny partner på Danish Beachvolley Tour.  C More er en stærk skandinavisk streamingtjeneste, hvor du har adgang til utallige film og serier, børne- og familieunderholdning samt dokumentarer, som du kan se, når du ønsker det. Sammen med C More vil vi levere endnu mere topunderholdning…

:


Vi kan i dag byde velkommen til C More, som ny partner på Danish Beachvolley Tour. 

C More er en stærk skandinavisk streamingtjeneste, hvor du har adgang til utallige film og serier, børne- og familieunderholdning samt dokumentarer, som du kan se, når du ønsker det.

Sammen med C More vil vi levere endnu mere topunderholdning både på strandene, i Nyhavn og på skærmen, og både Broadchurch, Fartblinda og Hamilton er blandt de titler som vi kommer til at møde på touren. 

Jens Andreasen, Head of C More I Danmark fortæller om partnerskabet:

“C More er ikke den mest kendte streamingtjeneste i Danmark, så det at komme rundt i landet sammen med Danish Beachvolley Tour er en god mulighed for os. Vi har et super stærkt udvalg af krimiserier som vi er sikre på falder i danskernes smag”

Særligt tilbud til dig fra C More:

Hos C More får du adgang til det stærkeste udvalg af krimiserier fra Norden og Storbritannien + en hel masse andre gode serier og film og lige nu – i forbindelse med Danish Beachvolley Tour – giver C More en hel måned til 0 kr med følgende fordele:

  • Dansk og internationalt indhold
  • Timevis af serier fra BritBox
  • Krimiserier i verdensklasse
  • Nye film og serier hver uge
  • Alle børnenes favoritter
  • Download og se offline
  • Normalpris 99 kr./md efter din gratis måned. 
  • Afslut når du vil

Læs mere og få fingrene i det stærke tilbud her.

Få meget mere beachvolleyball henover sommeren, ved at komme forbi “Danish Beachvolley Tour” som over de næste weekender turnerer Danmark rundt og slutter med finalen i Nyhavn 12-14 August, find ud af hvornår vi kommer til stranden i nærheden af dig, lige her. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ