EM-kvalifikation: Billetsalget er åbnet

Køb din billet her. Selvom de fleste af os så småt lukker arbejdscomputeren ned og hopper i sommertøjet, er der andre, som meget snart møder ind til årets måske vigtigste arbejdsopgave – nemlig EM-kvalifikationen. For vores danske landshold i volleyball venter årets vigtigste sportspræstation, når sommeren går på hæld. De danske herre- og kvindespillere skal…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


Køb din billet her.

Selvom de fleste af os så småt lukker arbejdscomputeren ned og hopper i sommertøjet, er der andre, som meget snart møder ind til årets måske vigtigste arbejdsopgave – nemlig EM-kvalifikationen.

For vores danske landshold i volleyball venter årets vigtigste sportspræstation, når sommeren går på hæld. De danske herre- og kvindespillere skal nemlig i kamp aktion, når der skal spilles om EM-billetter til Europamesterskaberne i 2023. Mens kvindelandholdet er kommet i pulje med Spanien, Slovakiet og Letland, er herrerne havnet i en pulje med kun tre deltagende hold – nemlig Tyrkiet og Aserbajdsjan. Puljer som Sportschef i Volleyball Danmark, Sebastian Mikelsons, mener åbner op for at drømme om historiske EM-billetter til Danmark: 

– ”Vi har ambitioner om, at vores herrelandshold kvalificerer sig til EM. Det vil i så fald være første gang nogensinde, at vi har et seniorlandshold som gennem en kvalifikation spiller sig til en plads ved et EM. Det vil kræve fire kampe på højt europæisk niveau. Men vi tror bestemt på, at det kan lade sig gøre i år,” fortæller Sebastian og fortsætter Spanien må være gruppens favoritter i kvindelandsholdets pulje. På den europæiske rangliste ligger vi stort set side om side med Letland og Slovakiet. Så vi forventer nogle tætte kampe mod de to nationer. Forhåbentlig kan vi trække os sejrrigt ud af opgørene mod dem, og dermed er mindst andenpladsen i gruppen sikret, hvilket udløser en historisk billet til EM,” afslutter han. 

Vi skal skrive historie, og DU skal med! Billetsalget til landsholdenes hjemmekampe er netop startet, så det er altså nu du skal ind og booke din billet, så du kan komme med til volleyballfest i Middelfart og Køge. 

Følg vores danske herrelandshold og kvindelandshold.

Køb din billet her. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ