Sommer Volley Camp er tilbage – helt som vi kender den

Mere end 300 børn og unge mennesker har traditionen tro brugt første uge af skolernes sommerferie på Sommer Volley Camp i Ikast, hvor volleyball, fællesskab og nye venskaber er i højsædet.  De rejser fra hele Danmark, og kommer af en helt specielt grund – de elsker den samme sport. Sammen med en masse kompetente trænere…

:


Mere end 300 børn og unge mennesker har traditionen tro brugt første uge af skolernes sommerferie på Sommer Volley Camp i Ikast, hvor volleyball, fællesskab og nye venskaber er i højsædet. 

De rejser fra hele Danmark, og kommer af en helt specielt grund – de elsker den samme sport. Sammen med en masse kompetente trænere og ledere, bruger mange af de unge volleyballspillere i Danmark den første skoleferieuge på at være sammen med andre engagerede børn og unge og være fysisk aktive. Sommer Volley Camp er efterhånden blevet fast inventar i uge 26, og i år var heldigvis ingen undtagelse – og så kunne den igen afholdes helt uden coronarestriktioner, til stor glæde for Elitechef i Volleyball Danmark, Sven Brix. 

”Det vækker altid stor glæde, når vi ser så mange unge mennesker mødes på tværs af klubber og landsdele, og bruge masser af tid på volleyball og venskaber. Det er af uvurderlig betydning for vores volleyballmiljø,” fortæller Sven og tilføjer ”En speciel stor tak skal lyde til de omkring 50 trænere, ledere og køkkenskrivere, som dedikerer deres tid på at skabe gode oplevelser for deltagerne og motivere dem til endnu mere volleyball. Uden disse mennesker ville vi ikke kunne gennemføre denne fantastiske camp,” afslutter han. 

Sommer Volley Camp vender naturligvis tilbage i 2023, og vi glæder os til at se en masse unge mennesker på banerne i Ikast igen. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ