Optakt: Fynsk dominans ved U20 EM i Izmir

Når der er dobbelt danske deltagelse ved U20 EM i beachvolleyball, bliver det med ægte fynsk dominans. Til daglig er Anna Juhl Staal Hauge, Frida Meincke Lyø, Christian Lundby Andersen og Marius Stenmann Hansen nemlig en del af Odense Beachvolleyball Klub – men i denne uge gælder det en EM-slutrunde i Tyrkiet. Selvom Fyn er…

| Foto: Eventmedia

:


Når der er dobbelt danske deltagelse ved U20 EM i beachvolleyball, bliver det med ægte fynsk dominans. Til daglig er Anna Juhl Staal Hauge, Frida Meincke Lyø, Christian Lundby Andersen og Marius Stenmann Hansen nemlig en del af Odense Beachvolleyball Klub – men i denne uge gælder det en EM-slutrunde i Tyrkiet.

Selvom Fyn er fin og fuld af sol i disse tider, er det svært at hamle op med de +30 grader, der lige nu er i Tyrkiet. For Hauge/Lyø og Stenmann/Lundby er det dog med at vænne sig til varmen, for i denne uge skal der spilles EM-slutrunde i Izmir. 

Anna og Frida har været en uge på Kreta for at forbedere sig på de høje varmegrader, mens Christian og Marius var en tur forbi Hvidbjerg Grand Slam for at få nogle gode kampe i med vind på en strand, som er markant anderledes end på de mange klub beachanlæg, der har været danske turneringer på i år

Begge hold skal i kamp torsdag og fredag i puljespillet

Lyø/Hauge er i pulje F med Bulgarien, Kroatien og Italien – umiddelbart en svær pulje, hvor de starter torsdag morgen kl. 9.30 dansk tid mod Kindova/Gavrailova (seed 22) fra Bulgarien

Følg pigernes kampe her

Lundby Andersen/Stenmann Hansen er også i en svær pulje E med Litauen, Holland ogØstrig, hvor de spiller første kamp mod hollandske 

Groenewold/Sengers (seed 5) kl. 13.10 dansk tid

Følg drengenes kampe her

 

Følg EM-slutrunden her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ