Første arrangement i “Hjertenetværket”

“Hjertenetværket” i Volleyball Danmark er for alvor kommet til verdenen. Det allerførste arrangement i “Hjertenetværket” fik en flot debut i solrige og flotte omgivelser i midten af Juni, hvor vi besøgte Julemærkehjemmet Kildemose.  I Volleyball Danmark stræber vi efter at være en ansvarlig samfundsaktør, som gennem stærke fællesskaber tager ansvar for sociale og sundhedsmæssige forhold…

:


“Hjertenetværket” i Volleyball Danmark er for alvor kommet til verdenen.

Det allerførste arrangement i “Hjertenetværket” fik en flot debut i solrige og flotte omgivelser i midten af Juni, hvor vi besøgte Julemærkehjemmet Kildemose. 

I Volleyball Danmark stræber vi efter at være en ansvarlig samfundsaktør, som gennem stærke fællesskaber tager ansvar for sociale og sundhedsmæssige forhold både på og uden for banen.

Med udgangspunkt i volleyballsportens DNA arbejder vi ud fra værdigrundlaget ”Plads til alle – Brug for alle”.

Julemærkehjemmene er et tilbud til børn, der mistrives, har været udsat for mobning, eller på anden måde har stået uden for fællesskabet. På Julemærkehjemmene lærer børnene at indgå i fællesskaber, som forudsætningen for at skabe trivsel, læring og udvikling. Julemærkehjemmenes kerneopgave er, at ingen børn skal stå uden for fællesskabet – en opgave, som vi i Volleyball Danmark både tror på og kan bidrage til – sammen med vores partnere. 

Med virksomhederne: Timegruppen, Epson Danmark, STE/JBA Murer, Invita Næstved og Advania har vi nu for alvor taget hul på “Hjertenetværket” 

Udover et stærkt erhvervsnetværk som du kan bruge til at styrke de interne relationer blandt medarbejdere, så kan du også bruge netværket til at bygge nye relationer og potentiel forretning.

Hør mere og bliv en del af “Hjertenetværket” lige her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ