Optakt: Dobbelt dansk deltagelse ved U22 EM i beachvolleyball

Der er dobbelt dansk deltagelse i Holland, når Sofia Nørager Bisgaard og Clara Bernberg Windeleff samt Jacob Hejlsvig Petersen og Nikola Rzdorov Lyø i morgen tager hul på U22 EM i Holland. Europamesterskaberne afvikles fra den 09.-12. juni, og mens Bisgaard/ Windeleff skal spille om titel og medaljer i Bilthoven, skal vores danske drenge til havnebyen Vlissingen. For pigerne, der er kommet i pulje G, venter…

| Foto: Eventmedia

:


Der er dobbelt dansk deltagelse i Holland, når Sofia Nørager Bisgaard og Clara Bernberg Windeleff samt Jacob Hejlsvig Petersen og Nikola Rzdorov Lyø i morgen tager hul på U22 EM i Holland. Europamesterskaberne afvikles fra den 09.-12. juni, og mens Bisgaard/ Windeleff skal spille om titel og medaljer i Bilthoven, skal vores danske drenge til havnebyen Vlissingen.

For pigerne, der er kommet i pulje G, venter Ungarn, Tyskland og Spanien, mens drengene, der er havnet i pulje E, møder Tyskland, Israel og Rumænien.

Både i Bilthoven og Vlissingen er der, ifølge begge trænere, lagt en klar plan for, hvordan den kommende turnering skal gribes an: 

– ”Det mentale aspekt er meget vigtig i vores chancer for at præstere, men hvis vi kan klare den del tilfredsstillende, stoler vi på, at resultater vil komme. Der er ingen tvivl om, at ambitionerne er at vinde turneringen. Vi glæder os til at se om forberedelse, indsats og lidt held kan bringe os i en situation, hvor vi kan nærme os,” fortæller landstræner Martin Olesen.

– ”Vi forventer at møde nogle store fysisk stærkere spillere end os selv, hvilket betyder at vi skal ud og spille vores eget hurtige, og lidt smarte spil – både i sideout og i blok/forsvar. Og så skal drengene ud og have en masse international erfaring mod de bedste europæiske jævnaldrende hold,” fortæller HU22-træner, Dennis Spile Hansen. 

Turneringen indledes med puljekampe torsdag og fredag, hvorefter Danmarks placering afgør videre avancement. Vi opdaterer løbende med kampprogram, resultater og evt. livestream på Facebooksiden: Beachvolleyball Danmark.

Danmarks kamprogram:

Torsdag d. 09. juni. 

10:00: Bisgaard/Windeleff (DEN) vs Vasvári/Vasvári (HUN) 
10:00: Petersen/Lyø (DEN) vs Huster/Pfretzschner (GER) 
17:00: Bisgaard/Windeleff (DEN) vs Schieder/Schürholz (GER)
17:00: Petersen/Lyø (DEN) vs Cuzmiciov/Day (ISR)

Fredag d. 10. juni.

13:20: Bisgaard/Windeleff (DEN) vs González/Fernández da Silva (ESP) 
Tid endnu ikke oplyst: Petersen/Lyø (DEN) vs Anton/Milcica (ROU) 

Få overblik over hele turneringen her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ