Optakt: Tobias og herrelandsholdet jagter sejr over Kroatien i sidste Golden League hjemmekamp

Onsdag aften kl. 18:00 bliver sidste chance for det danske herrelandshold i volleyball, hvis der skal en sejr i hus på hjemmebane til European Golden League. Kroatien venter på den anden side af nettet, og landsholdskanten Tobias Hougs Kjær er klar til at give den hele servearmen. Hele tre gange har de danske tropper været…

| Flemming Patulski Nielsen

:


Onsdag aften kl. 18:00 bliver sidste chance for det danske herrelandshold i volleyball, hvis der skal en sejr i hus på hjemmebane til European Golden League. Kroatien venter på den anden side af nettet, og landsholdskanten Tobias Hougs Kjær er klar til at give den hele servearmen.

Hele tre gange har de danske tropper været neglebidende tæt på at vinde en kamp i European Golden League. Først mod Spanien i Spar Nord Arena Slagelse, og herefter i weekendens dobbeltkampe mod Ukraine i Gentoftehallen, hvor Danmark alle tre gange er gået slukøret fra det afgørende femte sæt.

Trods et hårdt landsholdsprogram og uhyre lange kampe er den 22-årige danske kantspiller, Tobias Hougs Kjær, atter klar til at kæmpe for dansk sejr. På en helt særlig hjemmebane med barndomsklubben Gentofte Volley som værter, glæder Tobias til at gå på banen i Gentoftehallen en sidste gang i dette års Golden League turnering.

– ”Det betyder meget for mig at kunne få lov til at spille på ”min” hjemmebane i Gentofte, som har været en fantastisk kulisse for landskampene. Jeg har jo familie, venner og bekendte i området, som naturligvis kommer til kampen og på den måde kan se, hvor langt jeg er nået i min karriere. Så jeg har glædet mig i mange, mange måneder til denne landsholdsperiode, og jeg glæder mig til at vise hvor meget jeg elsker at spille på banen med landsholdet”, fortæller han.

– ”Det er svært at komme sig oven på tre knebne 3-2 nederlag, men vi har tænkt os at give den hele armen og forhåbentlig hive vores første Golden League sejr i hus på hjemmebane. Det er i dag et år siden vi vandt Silver League, og hvis vi skal slå et så stærkt hold som Kroatien, skal vi finde den samme aggressivitet og kynisme, som vi havde den gang. Vi håber på at se en masse fans, som kan bakke os op, og så skal vi nok gøre alt hvad vi kan for at skaffe et godt resultat – og helst en sejr!”, afslutter han.

Støt det danske herrelandshold, når de går på banen mod Kroatien kl. 18:00 i Gentoftehallen.
KØB BILLET HER

Kampen vises også på Sport Live.

Danmarks program: European Golden League, pulje B
25.05 – 18:30: Danmark – Spanien: 2-3 (25-19, 17-25, 25-22, 22-25, 10-15)
28.05 – 19:30: Kroatien – Danmark: 3-0 (25-20, 25-21, 25-20)
03.06 – 18:00: Ukraine – Danmark: 3-2 (26-24, 15-25, 25-23, 19-25, 15-11)
04.06 – 18:00: Danmark – Ukraine: 2-3 (20-25, 25-20, 20-25, 25-23, 12-15)
08.06 – 18:00: Danmark – Kroatien (Gentoftehallen)
12.06 – 19:00: Spanien – Danmark

Læs mere om herrelandsholdet her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ