Elitechef Sven Brix stopper i Volleyball Danmark

Volleyball Danmark må snart undvære en af dets mest dedikerede og loyale medarbejdere. Efter over 30 år som træner og ansat i Volleyball Danmark har nuværende elitechef for volleyball, Sven Brix, ønsket at fratræde sin stilling. Der findes ikke mange personer, der på samme måde som Sven Brix har dedikeret deres arbejdsliv til udviklingen af…

:


Volleyball Danmark må snart undvære en af dets mest dedikerede og loyale medarbejdere. Efter over 30 år som træner og ansat i Volleyball Danmark har nuværende elitechef for volleyball, Sven Brix, ønsket at fratræde sin stilling.

Der findes ikke mange personer, der på samme måde som Sven Brix har dedikeret deres arbejdsliv til udviklingen af volleyball. I 1989 startede Sven for første gang som assisterende træner for kvindelandsholdet og har lige siden været fast tilknyttet et eller flere af Volleyball Danmarks landshold. Igennem sine 33 år med forskellige trænerroller i Volleyball Danmark har Sven haft utallige spillere under sine vinger, og han har uden tvivl sat et betydningsfuldt aftryk hos mange unge volleyballspillere i hele landet.

I 2006 blev Sven fastansat i Volleyball Danmark som Talent- og Udviklingskonsulent og senere hen som Elitechef, hvor han har været et fyrtårn for talent- og landsholdsudviklingen i Volleyball Danmark. Sven står desuden bag flere publikationer som Talentcentermanualen og Aldersrelateret Træningskoncept i Volleyball, ligesom han har undervist på en lang række kurser under Volleyball Danmark og DIF.

-”Vi kommer uden tvivl til at savne Svens enorme erfaring og kompetencer i Volleyball Danmark, såvel som hans humør og imødekommenhed som kollega. Sven har i høj grad spillet en væsentlig rolle i udviklingen af volleyball i Danmark, og vi er ham dybt taknemmelige for hans årelange, ukuelige indsats for sporten. Fra Volleyball Danmark ønsker vi Sven held og lykke med de nye udfordringer og forhåbentligt på gensyn i hallerne i den nærmeste fremtid”, fortæller direktør i Volleyball Danmark, Jesper Jørgensen.

Sven er heldigvis langt fra færdig med sporten og kommer til at fortsætte sit arbejde med volleyball på Idrætsefterskolen Grønsund, på idrætsstudiet ved Københavns Universitet samt med sin dedikerede indsats i Team Køge Volley, hvor han blandt andet er Volleyligatræner. 

Sebastian Mikelsons, som er nuværende elitechef for beachvolleyball samt assisterende elitechef i volleyball, vil efter Svens fratrædelse den 31. juli 2022 træde ind i en ny stilling som Sportschef med ansvar for landshold og talentudviklingen for både volleyball og beachvolleyball. Samtidig ønsker Volleyball Danmark at ansætte en ny konsulent i bredde- og udviklingsafdelingen til bl.a. at varetage opgaver inden for uddannelse og klubudvikling. Information om dette følger. 

Plads til alle footer

Del nyhed

LÆS OGSÅ