Herrelandsholdet forbereder sig på sidste testkamp mod Sverige

Kom til gratis landskamp, når Danmarks herrelandshold spiller testkamp mod Sverige lørdag den 21. maj kl. 15:00 i Spar Nord Arena Køge. De danske landsholdsherrer er i fuld gang med forberedelserne til dette års European Golden League, som skydes i gang allerede på onsdag den 15. maj. Inden da har du dog mulighed for at…

| Christina Hesselholt

:


Kom til gratis landskamp, når Danmarks herrelandshold spiller testkamp mod Sverige lørdag den 21. maj kl. 15:00 i Spar Nord Arena Køge.

De danske landsholdsherrer er i fuld gang med forberedelserne til dette års European Golden League, som skydes i gang allerede på onsdag den 15. maj. Inden da har du dog mulighed for at lure Danmarks kampform af, når Volleyball Danmark i samarbejde med Team Køge Volley inviterer til testkamp mod Sverige lørdag den 21. maj kl. 15:00 i Spar Nord Arena Køge.

Danmark spillede første testkamp i Sverige torsdag aften, hvor de spillede et tæt opgør, som til sidst endte i dansk triumf: 3-2 (27-25, 28-30, 25-17, 21-25, 15-11).

Landstræner Kristian Knudsen om kampen:
– ”Vi spiller en god kamp i Sverige, hvor vi har alle mand i spil og fik skabt en flot debut for de nye spillere også. Man kunne selvfølgelig godt mærke, at det var første kamp sammen, så der er perioder, hvor vi kludrer i det, og ikke kan komme ud af opstillinger – det skal vi have ændret på til næste kamp.”

– “Det er vigtigt for mig at kende alle spillere og hvad de kan tilføje på banen. Hvis vi skal vinde flere kampe i streg, kræver det, at alle kan byde ind på de rigtige tidspunkter, og det er så min opgave at finde de rigtige konstellationer og løsninger. Det arbejder vi videre med i returkampen i Køge.”

Der er gratis entré til testkampen mellem Danmark og Sverige.

Danmarks program: European Golden League, pulje B
25.05 – 18:30: Danmark – Spanien (Spar Nord Arena Slagelse)
28.05 – 19:30: Kroatien – Danmark
03.06 – 18:00: Ukraine – Danmark (Gentoftehallen)
04.06 – 18:00: Danmark – Ukraine (Gentoftehallen)
08.06 – 18:00: Danmark – Kroatien (Gentoftehallen)
12.06 – 19:00: Spanien – Danmark

KØB BILLET HER

Plads til alle footer

Del nyhed

LÆS OGSÅ