Volleyball Danmark lancerer Talentcenter for beachvolleyball

Startende fra sommeren 2022 implementerer Volleyball Danmark et målrettet og længerevarende talent- og ungdomslandsholdsprogram for unge beachvolleyballspillere. Tilmeldingen er allerede i fuld gang. Fra sommeren 2022 oprettes der i samarbejde med landets tre største Kraftcentre tre nye Talentcentre for beachvolleyball. Her vil der sommeren over være ugentlige træninger for landets talentfulde, unge beachvolleyballspillere. Talentcentrene er…

:


Startende fra sommeren 2022 implementerer Volleyball Danmark et målrettet og længerevarende talent- og ungdomslandsholdsprogram for unge beachvolleyballspillere. Tilmeldingen er allerede i fuld gang.

Fra sommeren 2022 oprettes der i samarbejde med landets tre største Kraftcentre tre nye Talentcentre for beachvolleyball. Her vil der sommeren over være ugentlige træninger for landets talentfulde, unge beachvolleyballspillere. Talentcentrene er placeret i København, Aarhus og Odense, hvor de lokale Kraftcentre står for faciliteringen. Volleyball Danmark er yderst taknemmelige for samarbejde med Kraftcentrene, som med effektivt arbejde på kort tid har fået stablet tre beachvolleyball Talentcentre på benene.

Volleyball Danmark har samtidigt ansat 4 assisterende ungdomslandstrænere, som dels skal varetage ugentlige træninger for unge, talentfulde beachvolleyballspillere på tre nyoprettede Talentcentre og dels skal stå for sparring med de to landstrænere.

Talentcenter Øst (København)
• Kvinder: Martin Olesen, landstræner
• Herrer: Martin Kattner, assisterende ungdomslandstræner

Talentcenter Midt (Odense)
• Kvinder: Martin Trans Hansen, assisterende ungdomslandstræner
• Herrer: Mads Rosager, landstræner og Martin Trans Hansen, assisterende ungdomslandstræner

Talentcenter Vest (Aarhus)
• Kvinder: Martin Guldberg, assisterende ungdomslandstræner
• Herrer: Mads Steffens, assisterende ungdomslandstræner

I første omgang oprettes der i hvert Talentcenter for begge køn et hold for U20 og et hold for U18. På hvert hold udtages max 6/8 spillere efter try-out periode i juni. Hvert hold vil have en fast ugentlig træning over sommeren.

For en spiller, der har ambitioner om at blive udtaget til U-EM i 2023 og frem, vil det som udgangspunkt være en betingelse, at spilleren har deltaget i Talentcenter Beachvolleyball det foregående år.

Læs mere om Talentcenteret her

Plads til alle footer

Del nyhed

LÆS OGSÅ