Epson Danmark går ind i “Hjertenetværket”

Det er med stor glæde at vi i dag kan byde velkommen til Epson Danmark som ny partner i Volleyball Danmark! ??Henrik Eldrup Lindholm som er Consumer & Channel Sales Manager i Epson Danmark fortæller om partnerskabet:”Volleyball er en helt ny verden for mig og for Epson, og vi glæder os til at stifte bekendtskab med sporten og de engagerede…

:


Det er med stor glæde at vi i dag kan byde velkommen til Epson Danmark som ny partner i Volleyball Danmark! ??

Henrik Eldrup Lindholm som er Consumer & Channel Sales Manager i Epson Danmark fortæller om partnerskabet:
”Volleyball er en helt ny verden for mig og for Epson, og vi glæder os til at stifte bekendtskab med sporten og de engagerede mennesker som dagligt begår sig i den, herudover har det stor værdi for os at deltage i ”Hjertenetværket” som jeg synes er en spændende måde at drive netværk på og hos Epson har vi også stærke værdier, så jeg tror på et værdifuldt partnerskab med Volleyball Danmark”

Hos Volleyball Danmark er der ligeledes glæde over aftalen – Anders Chahrour Jensen, kommerciel chef i Volleyball Danmark siger
“Med Epson/Henrik får vi en partner, som vi vil få stor gavn og glæde af – både fordi de er hamrende dygtige indenfor deres felt men også fordi at jeg kender Henrik som en rigtig positiv person med gode visioner, så jeg er selvfølgelig glad for den her aftale”

Mød vores partnere i Volleyball Danmark lige her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ