Volleyball Danmark byder velkommen til tre nye bestyrelsesmedlemmer

Ved Volleyball Danmarks årlige Repræsentantskabsmøde, som blev afviklet den 30. april i Lillebæltshallen, blev Louise Holm Sommer, Karin Iversen samt Vicky Linnet Rahbek Andersen valgt ind til Volleyball Danmarks bestyrelse. De tre nye bestyrelsesmedlemmer havde i forvejen meldt deres kandidaturer. Karin Iversen opstillede til en 1-årig restperiode for Natascha Winther Olsen, som er udtrådt uden…

:


Ved Volleyball Danmarks årlige Repræsentantskabsmøde, som blev afviklet den 30. april i Lillebæltshallen, blev Louise Holm Sommer, Karin Iversen samt Vicky Linnet Rahbek Andersen valgt ind til Volleyball Danmarks bestyrelse.

De tre nye bestyrelsesmedlemmer havde i forvejen meldt deres kandidaturer. Karin Iversen opstillede til en 1-årig restperiode for Natascha Winther Olsen, som er udtrådt uden for tur. Louise Holm Sommer og Vicky Linnet Rahbek Andersen opstillede for en 2-årig periode og erstatter Dorthe Windeleff samt Kristian Holst, som ikke stillede op til genvalg. Alle tre kandidater blev enstemmigt valgt ind i Volleyball Danmarks bestyrelse.

Om bestyrelsesmedlemmerne

Karin Iversen
Karin Iversen bor i København og er til daglig Advanced Business Analyst i Novo Nordisk. Aktiv spiller siden 1993 på den danske beachvolley tour. 5 gange dansk mester i beachvolley med første mesterskab i 1996. En støttepille i arbejdet for et bedre beachvolleyballmiljø i Danmark og var som formand for Copenhagen Beachvolley med til opbygningen af den første indendørs beachvolleyhal i København. Optaget i dansk volleyballs Hall of Fame 2014.

Louise Holm Sommer
Louise Holm Sommer bor i København og er til daglig HR- og administrationschef i Det Konservative Folkeparti. Hun var aktiv spiller fra 1982 til 1999 med flere danske mesterskaber og pokaltitler på CV’et. Hun repræsenterede det danske landshold i 70 kampe og var desuden på Team Danmark kandidatliste til OL i Sydney 2000. Træner fra 2001 til 2005 i Gentofte Volley og optaget i dansk volleyballs Hall of Fame i 2016.

Vicky Linnet Rahbek Andersen
Vicky Linnet Rahbek Andersen bor i Tønder og er til daglig Chefkonsulent i UC SYD (professionshøjskole). Siden 2013 har hun sammen med sin mand bygget Kids-afdelingen op i TSV-75 (Tønder Volleyballklub), efter at den havde været nedlagt i et par år. I dag driver de hele ungdomsafdelingen sammen og blev bl.a. i 2020 tildelt årets Leder,- træner og instruktørpris i Tønder Kommune. Hun er medlem af klubbens bestyrelse.

Plads til alle footer

Del nyhed

LÆS OGSÅ