S.T.E Murerfirma Aps er ny partner i ”Hjertenetværket”

Volleyball Danmark kan med stor glæde byde Allan, Bo og Jannik fra S.T.E Murerfirma Aps velkommen i ”Hjertenetværket”, som ny partner i Volleyball Danmark. Volleyball Danmark har indgået et partnerskab med S.T.E Murerfirma Aps, som bliver en del af Volleyball Danmark Hjertenetværk. Anders Chahrour Jensen, kommerciel chef i Volleyball Danmark siger om tilgangen: – ”Jeg…

:


Volleyball Danmark kan med stor glæde byde Allan, Bo og Jannik fra S.T.E Murerfirma Aps velkommen i ”Hjertenetværket”, som ny partner i Volleyball Danmark.

Volleyball Danmark har indgået et partnerskab med S.T.E Murerfirma Aps, som bliver en del af Volleyball Danmark Hjertenetværk.

Anders Chahrour Jensen, kommerciel chef i Volleyball Danmark siger om tilgangen:

– ”Jeg er rigtig glad for partnerskabet med Allan, Bo og Jannik. Jeg kender S.T.E og særligt Allan som en dygtig netværker og sammen har de en stærk forretning, som jeg glæder mig til at arbejde med”.

Partner og murermester, Allan Pedersen sætter også ord på partnerskabet her:

”Netværk er vigtigt for vores forretning, og med denne nye måde at tænke netværk på, så synes jeg, at det var oplagt at gå helhjertet ind. Men det er ingen hemmelighed, at volleyball ikke er noget jeg/vi tidligere har engageret os i, men det indtryk jeg har fået af den her – for os – nye verden er rigtig positivt, og vi glæder os til at møde volleyballfamilien ude i hallerne og på strandene”

Støt dem, som støtter udviklingen i dansk volleyball. Besøg vores partnerside.  

Læs mere om Volleyball Danmarks Hjertenetværk her.

Plads til alle footer

Del nyhed

LÆS OGSÅ