Billetsalget er åbent: Støt herrelandsholdet på hjemmebane til European Golden League

De danske volleyballherrer deltager i maj og juni i European Golden League, hvor de spiller hele fire kampe på dansk jord. Billetsalget er nu åbent – køb din billet og støt samtidigt op om Julemærkehjemmene. Om en måned går de danske volleyballherrer for første gang på banen til European Golden League. Modsat sidste år bliver…

:


De danske volleyballherrer deltager i maj og juni i European Golden League, hvor de spiller hele fire kampe på dansk jord. Billetsalget er nu åbent – køb din billet og støt samtidigt op om Julemærkehjemmene.

Om en måned går de danske volleyballherrer for første gang på banen til European Golden League. Modsat sidste år bliver der denne gang mulighed for at støtte op om spillerne og sporten fra tilskuerrækkerne – og vi glæder os til at få fyldt tribunerne op med rød/hvide volleyballfans.

Når du køber en billet til en af Danmarks hjemmekampe, er du samtidig med til at støtte op om Julemærkehjemmene og deres arbejde med at hjælpe børn, der trænger til en ny start i livet. Volleyball Danmark donerer nemlig 10kr. pr. solgt billet til vores nye partner, Julemærkefonden, så vi sammen kan være med til at skabe plads til alle.

KØB DIN BILLET HER

Fire kampe på hjemmebane
Grundet situationen i Ukraine er der ændret en del i Danmarks kampprogram. Danmark skiftede i marts fra pulje A til pulje B, hvor de nu skal møde Spanien, Ukraine og Kroatien. Da Ukraine ikke kan spille på hjemmebane, spiller Danmark i stedet for to kampe i streg mod Ukraine i Gentoftehallen, hvorfor Danmark får i alt fire kampe på dansk jord.

Danmarks program: European Golden League, pulje B
25.05 – 18:30: Danmark – Spanien (Spar Nord Arena Slagelse)
28.05 – 19:30: Kroatien – Danmark
03.06 – 18:00: Ukraine – Danmark (Gentoftehallen)
04.06 – 18:00: Danmark – Ukraine (Gentoftehallen)
08.06 – 18:00: Danmark – Kroatien (Gentoftehallen)
12.06 – 19:00: Spanien – Danmark

KØB BILLET HER

Skriv dig op til nyhedsbrev om Volleyball Danmarks landshold her

Plads til alle footer

Del nyhed

LÆS OGSÅ