DU19 og HU20 ude af EM-kvalifikation

Modstanden var som forventet hård, da de danske DU19 og HU20 landshold i weekenden jagtede videre avancement i EM-kvalifikationen i henholdsvis Rumænien og Bulgarien. Anden runde i EM-kvalifikationen blev desværre stoppestedet for vores DU19 og HU20 landshold, som i weekenden kæmpede mod hold fra nogle af Europas store volleyballnationer. HU20 mødte stor modstand i deres…

:


Modstanden var som forventet hård, da de danske DU19 og HU20 landshold i weekenden jagtede videre avancement i EM-kvalifikationen i henholdsvis Rumænien og Bulgarien.

Anden runde i EM-kvalifikationen blev desværre stoppestedet for vores DU19 og HU20 landshold, som i weekenden kæmpede mod hold fra nogle af Europas store volleyballnationer.

HU20 mødte stor modstand i deres første to kampe mod henholdsvis værtsnationen Bulgarien og Holland. De danske drenge sluttede dog af med et brag, da de søndag vandt 3-1 over Estland i en hæsblæsende kamp om tredjepladsen i puljen. Bulgarien vandt puljen.

Cheftræner Thomas Skifter Bertelsen om turneringen:

– ”Vi er godt tilfredse med de resultater, som holdet har leveret i weekenden. Vi havde ingen forventninger om at kunne slå hverken Bulgarien eller Holland, men drengene går altid på banen for at vinde og de skal have stor ros for at stå igennem presset fra de to hold og hele tiden arbejde for at finde de gode løsninger frem”.

– ”Mod Estland havde vi klart sat næsen op efter en sejr, og jeg er stolt over, at vi når i mål. Vi leverer en utroligt fokuseret indsats i slutningen af sættene, som også er med til at afgøre kampen til sidst. Havde vi haft en lidt anden pulje, kunne vi sikkert have stået i den tredje kvalifikationsrunde. Men vi står uden tvivl med en utroligt stærk årgang, som vi kommer til at se meget mere af i fremtiden”.

HU20 Kampe:
08.04. Bulgarien – Danmark: 3-0 (25-21, 25-16, 25-21)
09.04. Holland – Danmark: 3-0 (25-15, 25-22, 25-19)
10.04. Estland – Danmark: 1-3 (25-23, 19-25, 25-16, 26-24)

DU20 stod over for en svær opgave i en treholdspulje med Rumænien og Slovakiet, som begge var for stor en mundfuld for de danske spillere. Rumænien vandt puljen.

Cheftræner Skafte Herskind om turneringen:

– ”Kampen mod Rumænien vidste vi ville blive svær, men heldigvis spillede holdet næsten over evne. Derfor var forventningerne høje til kampen mod Slovakiet, men desværre lykkedes det ikke at holde helt samme høje niveau, og kampen blev ikke den gode oplevelse, vi havde håbet på”.

– ”Samlet set har det været en god og lærerig tur til Rumænien. Alle spillere har budt ind og ydet det, de kunne, og så har det været en fornøjelse at se pigerne kæmpe med sig selv og for holdet. Nu glæder vi os allerede til DU19 NEVZA til efteråret 2022”.

DU20 kampe:
09.04. Danmark – Rumænien: 0-3 (19-25, 11-25, 17-25)
10.04. Slovakiet – Denmark: 3-0 (25-15, 25-14, 25-14)

Del nyhed

LÆS OGSÅ