European Golden League: Her er herrelandsholdets bruttotrup

Puljen er på plads, kampdatoer fastlagt og nu skal spillertruppen formes. Landstræner Kristian Knudsen og trænerteamet har udvalgt de 15 spillere, der udgør herrelandsholdets bruttotrup from mod puljespillet i European Golden League. Se truppen nederst i artiklen. Lige nu er de spredt for alle vinde i Danmark, Grækenland, Holland, Belgien, Italien, Frankrig og sågar USA,…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


Puljen er på plads, kampdatoer fastlagt og nu skal spillertruppen formes. Landstræner Kristian Knudsen og trænerteamet har udvalgt de 15 spillere, der udgør herrelandsholdets bruttotrup from mod puljespillet i European Golden League. Se truppen nederst i artiklen.

Lige nu er de spredt for alle vinde i Danmark, Grækenland, Holland, Belgien, Italien, Frankrig og sågar USA, hvor mange snart tager hul på de afgørende slutspilskampe for deres respektive klubber og collegehold. Men fra midten af maj samles landets allerbedste volleyballspillere igen i Danmark og danner fælles trop i form af vores herrelandshold i volleyball.

Sidste gang de danske volleyballherrer spillede, kunne de løfte mesterskabspokalen i European Silver League. Nu venter der dem helt nye udfordringer i European Golden League, og med under to uger fra første fælles træning til første kamp i turneringen den 25. maj, bliver det altafgørende, at spillerne hurtigt finder kemien igen.

-”Jeg glæder mig til at komme hjem til Danmark og mødes med holdet igen. Vi har ret kort forberedelsestid frem mod første kamp i turneringen, så det handler om hurtigt at finde ind i den rytme vi sluttede med sidste år, finde hinanden på banen igen og hvilke roller man udfylder som spiller. Selvom spillerne har spillet sammen før, kan det jo tage lidt tid at finde tilbage i det rette spor”, forklarer landstræner Kristian Knudsen og fortsætter:

– ”Truppen har den samme stærke kerne, Vi har bl.a. Axel med sin enorme erfaring, og Mads, Tobias og Oskar, der alle har spillet godt i deres respektive europæiske klubber. Men vi glæder os også til at have Simon Ø.E. Andersen med tilbage på centerpladsen, og ikke mindst til at se fire nye spillere an i truppen”.

”I år hedder det jo Golden League, og modstanderne er naturligvis bedre. Men jeg er ikke i tvivl om, at vi har en stærk base til at kunne opnå gode resultater, og spillerne er ivrige for at vise hvem vi er, og hvad vi kan – især over for vores tilskuere til hjemmekampene, som vi jo i den grad har savnet på lægterne”, afslutter Kristian Knudsen.

Danmark er – efter en sen puljeændring – havnet i pulje B med Kroatien, Spanien, og hvis omstændighederne tillader det, Ukraine.

Billetter til Danmarks hjemmekampe vil blive sat til salg primo april.
Tilmeld dig vores nye landsholdsnyhedsbrev og bliv opdateret på billetsalg og få unikke historier om Volleyball Danmarks landshold. 

DANMARKS BRUTTOTRUP

Hæver
Axel Jacobsen, Panathinaikos AC1908
Mikkel Hoff, Active Living Orion

Libero
Nikolaj Hjorth, Middelfart VK
Jacob Hübner, Hvidovre VK

Center
Rasmus Mikelsons, Gentofte Volley
Simon Ø E Andersen, Decospan Volley Team MENEN
Joachim Hesselholt, Marienlyst-Fortuna
Simon Uhrenholdt, Ikast Volley Rams

Diagonal
Mads Kyed Jensen, Verona Volley
Ulrik Bo Dahl, Sa.Ma. Portomaggiore

Kant
Tobias Hougs Kjær, Caruur Volley GENT
Oskar Kjerstein Madsen, Toulouse
Kalle Kjerstein Madsen, VK Vestsjælland
Jens Feldthus, NJIT Men’s Volleyball
Rasmus Breuning Nielsen, Videx Grottazzolina

TRÆNERTEAM
Kristian Knudsen, Cheftræner
Thomas Skifter Berthelsen, Assisterende Træner og Team Manager
Ivan Bragagni – Assisterende Træner
Denis Janka – Scout
Maja Andreasson – Fysioterapeut

Danmarks program: European Golden League, pulje B
25.05: Danmark – Spanien (Spar Nord Arena Slagelse)
28.05: Kroatien – Danmark
01.06: Ukraine – Danmark
04.06: Danmark – Ukraine (Gentoftehallen)
08.06: Danmark – Kroatien (Gentoftehallen)
12.06: Spanien – Danmark

Følg European Golden League her

Del nyhed

LÆS OGSÅ