Kristian Knudsen fortsætter som landstræner for herrelandsholdet

Når de danske volleyballherrer til maj går på banen til European Golden League, bliver det stadig med Kristian Knudsen i spidsen som landstræner. Volleyball Danmark har nemlig forlænget samarbejdet med landstræneren de næste to år. Sidste år førte landstræner Kristian Knudsen dansk volleyball frem mod en historisk god præstation, da herrelandsholdet i volleyball sikrede sig…

:


Når de danske volleyballherrer til maj går på banen til European Golden League, bliver det stadig med Kristian Knudsen i spidsen som landstræner. Volleyball Danmark har nemlig forlænget samarbejdet med landstræneren de næste to år.

Sidste år førte landstræner Kristian Knudsen dansk volleyball frem mod en historisk god præstation, da herrelandsholdet i volleyball sikrede sig mesterskabstitlen i European Silver League – og nu skal der jagtes nye målsætninger.

Volleyball Danmark er nemlig sammen med Kristian Knudsen blevet enige om at forlænge samarbejdet til udgangen af 2023. En periode hvor der både er deltagelse i European Golden League, EM-kvalifikation og forhåbentligt en EM-slutrunde på programmet.

– ”Jeg er utroligt glad for og stolt over forlængelsen af samarbejdet med Volleyball Danmark. Sidste år opnåede vi et fantastisk resultat for dansk volleyball, og jeg ser meget frem til nu at kunne bygge videre på projektet de næste to år, hvor vi har en mulig EM-slutrunde i sigte – et mål jeg naturligvis håber på at kunne få i hus som landstræner”, fortæller Kristian Knudsen.

I Volleyball Danmark er Elitechef for volleyball, Sven Brix, naturligvis også glad for forlængelsen.

-”Vi er glade for, at Kristian Knudsen har takket ja til at fortsætte sit arbejde med vores volleyballherrer. Sidste års resultater taler jo et tydeligt sprog, hvorfor det også bliver vigtigt at fastholde en kontinuitet for at bygge videre på det resultat”, fortæller han og fortsætter:

”Kristian har jo årevis af erfaring som professionel spiller, som helt sikkert er værdifuld i sparringen med vores unge kerne af spillere. Samtidig har han gjort trænergerningen til sin levevej, hvilket også giver ham en dyb indsigt i spillet og trænerrollen – noget vi har stor gavn af her i Danmark”, afslutter han.

Kristian Knudsen er til daglig assistenttræner for det professionelle kvindehold Le Cannet, som lige nu topper den bedste franske liga og spillede sig helt frem til kvartfinalerne i den europæiske klubturnering, CEV Cup.

Få de nyeste opdateringer og unikke indblik fra vores landshold med vores landsholdsnyhedsbrev.

sammen er vi strkere vol2

Del nyhed

LÆS OGSÅ