Nye kriterier og procedurer for udtagelse til ungdoms-EM i beachvolleyball

I løbet af foråret og sommeren skal landets unge beachvolleyballtalenter repræsentere Danmark ved henholdsvis U18, U20 og U22 EM i beachvolleyball. Bliv opdateret på de nye kriterier og udtagelsesprocedurer her. Som led i en ny strategi for udviklingen af dansk beachvolleyball, har Volleyball Danmark fra 2022 implementeret en række kriterier og udtagelsesprocedurer for ungdomsspillere, der…

:


I løbet af foråret og sommeren skal landets unge beachvolleyballtalenter repræsentere Danmark ved henholdsvis U18, U20 og U22 EM i beachvolleyball. Bliv opdateret på de nye kriterier og udtagelsesprocedurer her.

Som led i en ny strategi for udviklingen af dansk beachvolleyball, har Volleyball Danmark fra 2022 implementeret en række kriterier og udtagelsesprocedurer for ungdomsspillere, der har ambitioner om at repræsentere Danmark til ungdoms-EM i beachvolleyball.

I kriterierne er det bl.a. beskrevet, hvilke træningsforhold og engagement, der forventes for at komme i betragtning, og hvordan sammenspillet mellem volleyball- og beachvolleyballaktiviteter kan fungere.

– ”Vi har mange dygtige unge spillere i sandet rundt omkring i landet, som vi med disse nye kriterier ønsker at give et bedre overblik over, hvordan man kan komme i betragtning til et ungdoms-EM”, fortæller Sebastian Mikelsons, Elitechef for beachvolleyball i Volleyball Danmark.

– ”Med kriterierne vil vi også gerne understrege, at man som ungdomsspiller har stor gavn og glæde af at spille både beachvolleyball og volleyball. Vi vurderer spillere ud fra parametre som niveau, potentiale og engagement – uanset om man spiller beachvolleyball året rundt, eller – som mange ungdomsspillere – træner volleyball frem til april/maj for herefter at dedikere sig til beachvolleyball”, afslutter han.

Se et samlet dokument for kriterierne og udtagelsesprocedure her.

Udtagelse til ungdoms-EM 2022

Landstrænerne er allerede i fuld gang med at evaluere spillere, og udtager på baggrund af tidligere års resultater, niveau og potentiale en bruttotrup for de respektive årgange senest den 15.03.22.

Har du herefter ikke hørt fra landstræneren, men ønsker at komme i betragtning til udtagelse, kan du kontakte Sebastian Mikelsons på smi@volleyball.dk senest den 01.04.22.

Program 2022
U18 EM spilles i Loutraki, Grækenland, d. 1-4/9.
U22 EM spilles i Vlissingen, Holland, d. 7-12/6.
U20 EM spilles i Izmir, Tyrkiet, d. 14-17/7.

Del nyhed

LÆS OGSÅ