RS Rødovre Volley er A-sport.dk Årets Klub

Foran en stor samling af ungdomsspillere, forældre og frivillige i klubben, overraskede Volleyball Danmark tirsdag eftermiddag klubformand i RS Rødovre Volley, Peder Toftgaard, med den prestigefyldte titel som A-sport.dk Årets Klub for klubbens fantastiske arbejde gennem de sidste år. RS Rødovre Volley er en stærk klub, der arbejder målrettet med Kidsvolley og ungdomsvolleyball. Klubben har…

:


Foran en stor samling af ungdomsspillere, forældre og frivillige i klubben, overraskede Volleyball Danmark tirsdag eftermiddag klubformand i RS Rødovre Volley, Peder Toftgaard, med den prestigefyldte titel som A-sport.dk Årets Klub for klubbens fantastiske arbejde gennem de sidste år.

RS Rødovre Volley er en stærk klub, der arbejder målrettet med Kidsvolley og ungdomsvolleyball. Klubben har i flere år været særdeles aktiv i forhold til deltagelse i Kids- og Teenvolley stævner, deltagelse i Grand Prix turneringen og til Sjællandsmesterskaberne. Man kan være sikker på, at klubben er med ved næsten alle stævnerne.

Det er en klub, der stort set hver sæson har hold i alle ungdomsrækker, og klubben står ofte stærkt til Ungdoms DM’erne. Klubben har tidligere lavet holdfællesskaber for at kunne udvikle alle ungdomsspillere mest optimalt, men har i denne sæson valgt at stå på egne ben og køre ungdomsafdelingen med egne spillere.

På skolefronten har klubben altid været meget aktiv. Klubben afvikler hvert år (når Corona ikke spænder ben for det) et kæmpe stævne i deres lokale hal. I 2020 afviklede klubben stævne med over 1.300 spillere, ca. 100 lærere og forældre og 60 klubhjælpere. Det er altid en fornøjelse at kigge forbi til dette kæmpe setup.

Klubben er særdeles dygtige til at indgå i kommunale samarbejder. Flere af klubbens aktiviteter har kommunen i ryggen med økonomisk hjælp og sparring, hvilket også er tilfældet ved skolestævnet.
Udover ungdom har klubben også en seniorafdeling i samarbejde med Glostrup Volley, der fungerer rigtig fint med deltagelse i forskellige turneringer under SVBK. Der er altid højt humør på holdene, og flere af seniorspillerne tager også et stort ansvar i klubben enten som ledere eller trænere.

Klubben kan også bryste sig af at være en af de klubber i Danmark, der har den højeste score i modtagelsen af nye medlemmer samt højeste score hos de frivillig i klubben. Scoren er med afsæt i den landsdækkende medlemsundersøgelse, Players 1st. Og det er ikke underligt, da klubben arbejder målrettet og ambitiøst med opgaven om at byde nye medlemmer velkommen. Klubben har en plan og strategi for denne velkomst – og det virker.

Klubben har også fokus på udvikling, og de er derfor næsten altid stamkunder til netværk, uddannelse og andre aktiviteter, der arrangeres af forbund eller kreds.
Klubben har en gennemgående kerne af trænere og ledere, som har båret klubben i mange år nu, samtidig har klubben været dygtige til at hverve nye stærke kræfter ind på træner- og lederpladserne, som er med til at sikre klubben på den lange bane.

For dette og meget mere, er det derfor en kæmpe fornøjelse at kunne kåre RS Rødovre Volley som A-Sport.dk Årets klub 2021

Del nyhed

LÆS OGSÅ