Volleyball Danmark repræsentantskabsmøde 2022

Der indkaldes hermed til ordinært repræsentantskabsmøde i Volleyball Danmark lørdag den 30. april 2022 kl. 10.00 i Middelfart Mødet afholdes i Lillebæltshallen, Færøvej 74, 5500 Middelfart. Dagsorden ifølge Volleyball Danmarks vedtægter. Eventuelle forslag der ønskes behandlet på repræsentantskabsmødet, skal være Volleyball Danmarks bestyrelse i hænde senest 5 uger før mødets afholdelse. Forslag sendes til Volleyball Danmarks…

:


Der indkaldes hermed til ordinært repræsentantskabsmøde i Volleyball Danmark lørdag den 30. april 2022 kl. 10.00 i Middelfart

Mødet afholdes i Lillebæltshallen, Færøvej 74, 5500 Middelfart.

Dagsorden ifølge Volleyball Danmarks vedtægter.

Eventuelle forslag der ønskes behandlet på repræsentantskabsmødet, skal være Volleyball Danmarks bestyrelse i hænde senest 5 uger før mødets afholdelse. Forslag sendes til Volleyball Danmarks sekretariat på info@volleyball.dk og skal være Volleyball Danmark i hænde senest lørdag den 26. marts 2022.

Forslag offentliggøres sammen med regnskabet senest 3 uger før mødets afholdelse på volleyball.dk, hvor der også opdateres øvrige informationer.

Del nyhed

LÆS OGSÅ