Årets mandlige beachvolleyballspiller 2021: Kristoffer Abell

Kollegaerne i sandet har stemt, og nu kan vi løfte sløret for resultatet. Årets mandlige beachvolleyballspiller 2021 – og for tredje gang i sin karriere – er Kristoffer Abell. Han har været en fast del af den danske beachvolleyballtop i de sidste mange år, men titlen som Danmarksmester har manglet – indtil den forgangne sommer.…

:


Kollegaerne i sandet har stemt, og nu kan vi løfte sløret for resultatet. Årets mandlige beachvolleyballspiller 2021 – og for tredje gang i sin karriere – er Kristoffer Abell.

Han har været en fast del af den danske beachvolleyballtop i de sidste mange år, men titlen som Danmarksmester har manglet – indtil den forgangne sommer. 2021 blev nemlig året, hvor Kristoffer Abell fik sin første guldmedalje til DM i beachvolleyball, som han sammen med makkeren Nicolai Houmann vandt i de flotte kulisser til DM-finalerne i Nyhavn.

Men Danmarksmestertitlen er langt fra den eneste bedrift i 2021, som Kristoffer Abell kan se stolt tilbage på. Også international har han brillieret og opnået nogle af dansk beachvolleyballs bedste resultater. Disse tæller blandt andet en flot Main Draw billet til et 4-stjernet World Tour stævne i Gstaad, hvor Kristoffer og Nicolai fik lov til at prøve kræfter med de norske verdensetterne og senere OL-vindere. 

I efteråret hentede Kristoffer sammen med Jacob Stein Brinck både en flot fjerdeplads til en 2-stjernet turnering i Prag og fulgte herefter op med et sensationelt resultat i den 4-stjernet World Tour turnering i Itapema, Brasilien, med en samlet femteplads – bl.a. med en sejr i 1/8-finalen over seed1 i turneringen.

Med sådan et 2021 er det ikke overraskende, at det netop er Kristoffer Abell, som løber med titlen som Årets Beachvolleyballspiller.

Kåringen af Årets Beachvolleyballspiller skulle have fundet sted ved Dansk Volleyball Award, men da denne blev aflyst, overraskede landstræner Peter Lyø og træningskammeraterne i Odense Beachvolley Klub Kristoffer til en træning.

sammen er vi strkere vol2

Del nyhed

LÆS OGSÅ