Årets kvindelige volleyballspiller 2021: Helena Elbæk

Volleyballkollegaerne har stemt, og nu kan vi offentliggøre hvem, der løber med titlen. Årets kvindelige volleyballspiller 2021 er landsholdsdiagonalen Helena Elbæk. I foråret viste hun storspil på det danske landshold, og i sensommeren 2021 tog den stærke diagonal Helena Elbæk et stort skridt i sin professionelle karriere, da hun rykkede til LiigaPloki i den bedste…

:


Volleyballkollegaerne har stemt, og nu kan vi offentliggøre hvem, der løber med titlen. Årets kvindelige volleyballspiller 2021 er landsholdsdiagonalen Helena Elbæk.

I foråret viste hun storspil på det danske landshold, og i sensommeren 2021 tog den stærke diagonal Helena Elbæk et stort skridt i sin professionelle karriere, da hun rykkede til LiigaPloki i den bedste finske række efter at have endt sit college-ophold i USA, hvor hun var absolut topscorer for sit hold.

Livet som professionel volleyballspiller i Finland er dog blevet sat på pause, efter Helena pådrog sig en skade i begyndelsen af efteråret. Den danske landsholdsprofil viser dog allerede gode takter i genoptræningen, og vi glæder os til at se hende på banen igen.

Forhåbentligt kan den spritnye titel som Årets Volleyballspiller 2021 nu hjælpe lidt med motivationen til genoptræning. Helenas volleyballkollegaer har nemlig peget på hende som modtager af titlen, en titel landsholdsdiagonalen modtager for første gang i sin karriere. De øvrige kandidater var Amalie Jørgensen (Tchalou Volley, Belgien) og Trine Noer Kjelstrup (Brøndby VK)

Dette års tre kandidater er blevet indstillet af landstrænerne for damelandsholdet samt Elitechef i Volleyball Danmark, og vinderen er herefter fundet ved en afstemning udsendt til alle danske spillere i Volleyligaen og i udlandet. Den endelige kåring skulle have fundet sted ved Dansk Volleyball Award i Aarhus, men da denne blev aflyst, foregik overrækkelsen over et online møde med Helena Elbæk.

Se nedenfor hvordan de gik for sig, da Helena blev overrasket med prisen.

sammen er vi strkere vol2

Del nyhed

LÆS OGSÅ