Årets Beachvolleyballdommer 2021: Kristian Lund

For første gang nogensinde har spillerne på Danish Beachvolley Tour haft mulighed for at stemme på deres dommerfavorit til kåringen af Årets Beachvolleyballdommer, og den første til at skrive sig ind i dansk beachvolleyballs historiebøger er Kristian Lund. Som noget nyt skulle der med afviklingen af dette års Dansk Volleyball Award i år også overrækkes…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


For første gang nogensinde har spillerne på Danish Beachvolley Tour haft mulighed for at stemme på deres dommerfavorit til kåringen af Årets Beachvolleyballdommer, og den første til at skrive sig ind i dansk beachvolleyballs historiebøger er Kristian Lund.

Som noget nyt skulle der med afviklingen af dette års Dansk Volleyball Award i år også overrækkes en pris til Årets Beachvolleyballdommer 2021. Spillere på Danish Beachvolley Tour 2021 har haft mulighed for at stemme på alle dommere i turneringen, hvor flest altså har peget på Kristian Lund til at løbe med titlen.

Da selve Award-aftenen desværre blev aflyst tidligere i år, blev prisen overrakt til Kristian Lund i Helsingborg, hvor sportskonsulent i Volleyball Danmark, Peter Morsing, havde planlagt et overraskelsesvisit.

Stort tillykke til Kristian Lund og tak for den store indsats i vores sport.

sammen er vi strkere vol2

Del nyhed

LÆS OGSÅ