Skovbakken er BedsteVolley Pokalmestre

Traditionen tro blev der sammen med FINAL4 i Aarhus også afviklet en pokalturnering for BedsteVolleyspillere. Skovbakken løb med den store pokal og kunne lade sig hylde på det helt store podie. Otte hold deltog lørdag den 5. februar i Volleyball Danmarks BedsteVolley Pokalturnering, hvor der blev kæmpet hårdt for medaljer og hæderen blandt 60+ spillerne…

| Foto: Flemming Patulski

:


Traditionen tro blev der sammen med FINAL4 i Aarhus også afviklet en pokalturnering for BedsteVolleyspillere. Skovbakken løb med den store pokal og kunne lade sig hylde på det helt store podie.

Otte hold deltog lørdag den 5. februar i Volleyball Danmarks BedsteVolley Pokalturnering, hvor der blev kæmpet hårdt for medaljer og hæderen blandt 60+ spillerne i en nærtliggende hal til FINAL4-turneringen.

Vinderen af stævnet – og den store pokal – blev Skovbakken, der senere på dagen kunne lade sig hylde og løfte pokalen foran et stort publikum lige efter kvindernes pokalfinale i Ceres Park. Vejlby Risskov kom på podiet til en sølvmedalje, mens Hvidovre VK tog sig af bronzen.

Se hvordan hele stævnet og kåringen fandt sted i videoen herunder.

sammen er vi strkere vol2

Del nyhed

LÆS OGSÅ