Årets Dommer 2021: Michael Andersen

Spillere og trænere i Volleyligaen har stemt på deres dommerfavorit for kalenderåret 2021, hvor valget atter faldt på Michael Andersen. Det er 5. gang, at Michael modtager æren som Årets Dommer. Som noget nyt, skulle kåringen af Årets Dommer fra dette år afvikles i forbindelse Dansk Volleyball Award, men da denne blev aflyst tidligere på…

| Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


Spillere og trænere i Volleyligaen har stemt på deres dommerfavorit for kalenderåret 2021, hvor valget atter faldt på Michael Andersen. Det er 5. gang, at Michael modtager æren som Årets Dommer.

Som noget nyt, skulle kåringen af Årets Dommer fra dette år afvikles i forbindelse Dansk Volleyball Award, men da denne blev aflyst tidligere på året, blev prisen overrakt til Michael Andersen ved herrernes bronzekamp til FINAL4 – til stor overraskelse for Michael. Se nedenfor, hvordan det gik for sig.

Stort tillykke til Michael og tak for den store indsats i vores sport.

sammen er vi strkere vol2

Del nyhed

LÆS OGSÅ