FINAL4 optakt: Kan VK Vestsjælland ryste de forsvarende Pokalmestre fra Middelfart VK ud af kurs?

I herrernes anden semifinale venter der os et opgør mellem Vestfyn og Vestsjælland – nærmere bestemt Middelfart VK og VK Vestsjælland. De to hold får lov til at afslutte fredagens semifinalefest når de spiller sidste kamp på dagen kl. 19:30. Hør mere om trænernes forventninger her. KØB BILLET TIL FINAL4 her. Selvom Volleyligaens 1’ere og…

| Foto: VangFoto

:


I herrernes anden semifinale venter der os et opgør mellem Vestfyn og Vestsjælland – nærmere bestemt Middelfart VK og VK Vestsjælland. De to hold får lov til at afslutte fredagens semifinalefest når de spiller sidste kamp på dagen kl. 19:30. Hør mere om trænernes forventninger her.

KØB BILLET TIL FINAL4 her.

Selvom Volleyligaens 1’ere og forsvarende Pokalmestre, Middelfart VK, på papiret er klare favoritter i semifinaleopgøret mod sidste sæsons pokalbronzemedalister, VK Vestsjælland, venter der os alligevel måske en spændende kamp. Tidligere i januar spillede de to hold nemlig et yderst nervepirrende opgør, som Middelfart efter sætscorer som 33-31 og 27-25 med nød og næppe fik lukket 3-1 i sæt. Netop dette opgør har givet Vestsjællænderne blod på tanden.

”Selvtilliden er kun blevet større efter den kamp. Det var en svær kamp og Middelfart spiller flot volleyball, men vi troede, det ville have været endnu sværere. Så vi glæder os rigtigt meget til semifinalekampen og håber, at vi kan fremtvinge en lige så spændende kamp igen, for så er det 50/50 hvem, der går videre til finalen”, fortæller cheftræner for VK Vestsjælland, Rolf Hartig Cartilli Meegdes og fortsætter,

”Det betyder rigtig meget, at vi i år kan få lov til at prøve det rigtige FINAL4, efter vi blev ’snydt’ sidste år. Vi ser frem til en weekend, der vil tvinge spillerne op på et ekstra højt niveau på banen, hvis de vil have medaljer med hjem foran et forhåbentlig aktivt publikum”, afslutter han.

I Middelfartlejren er der fokus på at øge holdets niveau frem mod det vigtige opgør.

”Vi ved hvordan, de spiller, og jeg er sikker på, at de også ved, hvad vi gør. Så den foregående kamp ændrer ikke noget forud for pokalsemifinalen. Det eneste vi skal fokusere på er at blive bedre. Vi har spillet vores nok tre dårligste kampe i denne sæson her efter jul, så vi skal finde tilbage til det, der virkede før inden pausen”, forklarer cheftræner i Middelfart VK, Martin Stenderup.

”For at blive klar skal vi forbedre vores blok-forsvar og på den måde sikre os flere nemme point. Vi skal også tilbage til ikke nødvendigvis at skulle afgøre alle bolde, men spille lidt klogere og give modstanderen chancen for at lave fejl”, konkluderer han.

Semifinalen mellem VK Vestsjælland og Middelfart VK spilles fredag den 4. februar kl. 19:30 i Ceres Park Hal 1, Aarhus.

KØB BILLET TIL FINAL4 HER

Del nyhed

LÆS OGSÅ