FINAL4 optakt: Kan hjemmebanen hjælpe ASV Elite til sejr over topholdet Gentofte Volley?

Der bliver med garanti fyldt godt op på lægterne, når ASV Elite går på hjemmebanen til deres semifinale mod Gentofte Volley fredag den 04. februar kl. 17:30. Hør mere om trænernes forventninger her. KØB BILLET TIL FINAL4 her. Der venter os et ordentligt brag af et semifinaleopgør når ASV Elite og Gentofte Volley som de…

| Foto: Eventmedia

:


Der bliver med garanti fyldt godt op på lægterne, når ASV Elite går på hjemmebanen til deres semifinale mod Gentofte Volley fredag den 04. februar kl. 17:30. Hør mere om trænernes forventninger her.

KØB BILLET TIL FINAL4 her.

Der venter os et ordentligt brag af et semifinaleopgør når ASV Elite og Gentofte Volley som de første to herrehold går på banen til sæsonens FINAL4. Der står nemlig 1-1 i interne opgør mellem de to hold for den indeværende sæson, så det bliver spændende at se, hvem der tager dette afgørende stik. 

Aarhusholdet bliver med garanti hjulpet godt på vej af hjemmebanen og tilskuerrækkerne, men det er ifølge ASVs cheftræner Marius Bjørn Kristensen ikke nok, hvis de skal slå topholdet fra Gentofte.

– ”På trods af hjemmebanefordelen betragter jeg bestemt stadig Gentofte som favoritter, der som hold har et meget mere erfaring end os. Vi ved dog, at hvis vi rammer dagen så har vi bestemt muligheder. Vi har svinget en del i løbet af sæsonen, men det gælder jo om at slå til, når det gælder. Det er dét, vi arbejder frem imod”, fortæller Aarhustræneren og fortsætter,

-”Som hold og som klub vil det være fuldstændig fantastisk at komme i finalen og med stor aggressivitet skal vi give alt hvad vi har. Vi glæder os helt vildt til denne fede oplevelse og håber virkelig, at publikum kommer og sætter fut i løjerne sammen med os”, afslutter han.

Hos Gentofte Volley er der også stor respekt for hjemmeholdet og ikke mindst hjemmebanen.

-”ASV er et godt hold, der både spiller godt sammen, har nogle gode profiler, der kan gøre en forskel på dagen og ikke mindst en dygtig træner. Det interne opgør står 1-1 og vi forventer et ligeligt opgør. At kampen bliver spillet i Aarhus gør bestemt ikke tingene lettere for os men vi glæder os til at tage kampen op i en fed kulisse”, siger cheftræner for Gentofte Volley, Ibrahim Alievski

Semifinalen mellem ASV Elite og Gentofte Volley spilles fredag den 4. februar kl. 17:30 i Ceres Park Hal 1, Aarhus.

Kampen bliver også vist på sportskanalen SPORT LIVE.

KØB DIN BILLET HER.

Del nyhed

LÆS OGSÅ