Final4: Her er årets semifinaler

Torsdag den 13.01 blev der trukket lod blandt de sidste otte hold i Pokalturneringen, som skal kæmpe om medaljerne og det store trofæ, når Final4 skal afgøres i Aarhus den 04.-05. februar 2022. Køb din billet til Final4 hér. De har nedlagt modstanderne på stribe, og nu er de klar til at indlede den allersidste…

:


Torsdag den 13.01 blev der trukket lod blandt de sidste otte hold i Pokalturneringen, som skal kæmpe om medaljerne og det store trofæ, når Final4 skal afgøres i Aarhus den 04.-05. februar 2022.

Køb din billet til Final4 hér.

De har nedlagt modstanderne på stribe, og nu er de klar til at indlede den allersidste jagt på trofæet og Pokalmestertitlen. Her er årets semifinaler i Pokalturneringen:

Pokalturneringen, kvinder:

Semifinale 1:
Team Køge Volley – Brøndby VK

Semifinale 2:
DHV Odense – Holte IF

 

Pokalturneringen, herrer:

Semifinale 1:
Gentofte Volley – ASV Elite

Semifinale 2:
VK Vestsjælland – Middelfart VK

Rækkefølgen for semifinalerne og dermed det endelige program for fredag den 04. februar er endnu ikke fastlagt, men det bliver uden tvivl et brag af en festlig fredag, når de fire semifinaler skal afgøres i Ceres Park Hal 1.

Lyder det som noget, du ikke vil gå glip af, og skal du med til årets STØRSTE volleyballfest? Så køb din billet hér, allerede nu. Vi følger naturligvis alle retningslinjer, og skulle der komme restriktioner der gør at vi må begrænse antal tilskuere, refunderes billetterne naturligvis (Efter først-til-mølle-princip)

Gå ikke glip af holdopdateringer, billetinformationer og meget mere ved at deltage i Facebookbegivenheden Final 4 – Volleyball Pokalturnering, hvor vi løbende deler nyheder og opdateringer om Pokalturneringen.

Info – Final4, Pokalturneringen 21/22:
Hvor: Ceres Park,Hal 1, Aarhus.
Hvornår: fredag og lørdag den 04.-05. februar.
Hvordan: semifinaler fredag og finale og bronzekamp lørdag

Del nyhed

LÆS OGSÅ