Køb din billet til årets Final4-brag i Aarhus

Billetsalget til en af årets største volleyballbegivenheder er skudt i gang! Køb din billet til Final4 i Pokalturneringen, som afvikles i Aarhus den 04.-05. februar 2022. Skal du være med på lægterne, når vi skal finde årets Pokalmestre? Den 04.-05 februar 2022 afvikler Volleyball Danmark i samarbejde med ASV Volleyball den prestigefyldte Final4-turnering i Ceres…

:


Billetsalget til en af årets største volleyballbegivenheder er skudt i gang! Køb din billet til Final4 i Pokalturneringen, som afvikles i Aarhus den 04.-05. februar 2022.

Skal du være med på lægterne, når vi skal finde årets Pokalmestre? Den 04.-05 februar 2022 afvikler Volleyball Danmark i samarbejde med ASV Volleyball den prestigefyldte Final4-turnering i Ceres Park Hal 1, Aarhus, hvor vi krydser fingre for at kunne invitere alle volleyballfans med indenfor på tilskuerrækkerne.*

KØB DIN BILLET TIL ÅRETS FINAL4 HER.

Der bliver volleyball for alle pengene til Final4, hvor der fredag bliver spillet de fire semifinaler og lørdagen står på bronzekampe og finaler. Alt kan ske i en pokalturnering, men vi er sikre på, at vi kommer til at se nervepirrende opgør, intense dueller og formidable jubelscener.

Hvilke hold deltager?
Indtil videre har Gentofte Volley og VK Vestsjællands ligaherrer, samt Team Køge Volley, Brøndby VK og DHV Odenses ligakvinder booket billet til Final4. Resten af deltagerne finder vi i denne weekends kvartfinaler, hvor Holte IF spiller mod Fortuna Odense hos kvinderne, mens herrernes pladser skal fyldes op efter opgør mellem Middelfart VK/Hvidovre VK samt Marienlyst-Fortuna/ASV Elite.

Efter denne weekends kvartfinaler vil der blive trukket lod om hvem, der møder hvem, i semifinalerne, hvorefter det endelige program for Final4 offentliggøres. Ved billetkøb er det muligt at vælge klubsektion.

KØB DIN BILLET TIL ÅRETS FINAL4 HER.

Information om Dansk Volleyball Award 2022
Lørdagen slutter forhåbentligt også af med endnu et brag af en begivenhed, nemlig Dansk Volleyball Award 2022, som vi stadigvæk arbejder på at afvikle i SAV-vaerket i Aarhus indenfor alle gældende corona-retningslinjer. Billetsalget til Dansk Volleyball Award 2022 forventes at blive åbnet i uge 2. Der vil blive mulighed for at købe en ”partout-billet” til både Final4 og Dansk Volleyball Award 2022.

*De nuværende restriktioner for tilskuere til elitesport er gældende til og med den 16. januar 2022. Volleyball Danmark følger myndighedernes og DIFs retningslinjer og holder sig løbende opdateret på eventuelle ændringer på området.

Del nyhed

LÆS OGSÅ