Optakt: Dansk stjerneduo klar til U19 VM i beachvolleyball

De forsvarende Danmarksmestre og U20 EM-bronze medaljevindere, Clara Bernberg Windeleff og Sofia Nørager Bisgaard, tager tirsdag nat hul på U19 VM i beachvolleyball, som afvikles i Phuket, Thailand, fra den 06.-10. december, 2021. Da den danske duo, Clara Bernberg Windeleff og Sofia Nørager Bisgaard, rejste mod Phuket i slutningen af sidste uge, forberedte de sig…

:


De forsvarende Danmarksmestre og U20 EM-bronze medaljevindere, Clara Bernberg Windeleff og Sofia Nørager Bisgaard, tager tirsdag nat hul på U19 VM i beachvolleyball, som afvikles i Phuket, Thailand, fra den 06.-10. december, 2021.

Da den danske duo, Clara Bernberg Windeleff og Sofia Nørager Bisgaard, rejste mod Phuket i slutningen af sidste uge, forberedte de sig på at skulle starte i turneringens kvalifikation mandag den 06. december. Men da flere hold i hovedturneringen (red. Main Draw) har måttet trække sig, blev der plads til Danmark – til stor glæde for den danske lejr og landstræner Martin Olesen, der er med i Thailand.

– ”Det var en stor lettelse at komme i Main Draw udenom kvalifikationen. Niveauet i kvalifikationen var nemlig ret højt, så vi er lettede over at få en ekstra dag i stedet til at forberede os fysisk og mentalt – det bliver helt sikkert en stor bonus”, fortæller han.

Clara og Sofia træder dermed direkte ind i turneringens puljespil, hvor de er landet i pulje D med hold fra Spanien, Australien og Thailand. Her handler det om ikke at blive sidst, hvis Danmark skal videre fra puljen – et resultat landstræneren finder realistisk trods ukendte hold og drilske vejrforhold.

– “Vi kender kun Spanien ud af de tre hold. De var de eneste, vi afgav sæt til ved U20 EM, hvor vi tabte 0-2 i semifinalen. Australien kan både være et godt og mindre godt hold afhængigt af årgangen. Og så er der Thailands tredjehold, som bør være en overkommelig modstander – så vores chancer for avancement er fine. Der har dog været meget vind de sidste par dage, så det kan klart være med til at vende styrkeforholdene op og ned”, afslutter Martin Olesen.

U19 VM Beacvolleyball – pulje D
07.12 – 08:00 (02:00 DK tid): Stevens/Fejes (AUS) – Windeleff/Bisgaard (DEN)
07.12 – 14:00 (08:00 DK tid): Moreno/Vergara (ESP) – Windeleff/Bisgaard (DEN)
08.12 – (tid endnu ikke oplyst): Windeleff/Bisgaard (DEN) – K. Aungkhawipa/Ch. Tassanee (THA)

Følg turneringen her 

Del nyhed

LÆS OGSÅ