Middelfart VK ender europæisk eventyr i Grækenland

Middelfart VK spillede onsdag aften returkamp mod PAOK Thessaloniki i CEV Challenge Cup. Selvom fynboerne pressede hjemmeholdet i kampens sidste to sæt, blev det desværre til et 3-0 nederlag og dermed exit fra det europæiske eventyr. PAOK Thessaloniki – Middelfart VK: 3-0 (25-16, 25-23, 25-21) Middelfart VK havde ryggen mod muren i returopgøret mod græske…

| Foto: CEV

:


Middelfart VK spillede onsdag aften returkamp mod PAOK Thessaloniki i CEV Challenge Cup. Selvom fynboerne pressede hjemmeholdet i kampens sidste to sæt, blev det desværre til et 3-0 nederlag og dermed exit fra det europæiske eventyr.

PAOK Thessaloniki – Middelfart VK: 3-0 (25-16, 25-23, 25-21)

Middelfart VK havde ryggen mod muren i returopgøret mod græske PAOK Thessaloniki, der på deres hjemmebane startede hårdt ud med en overbevisende sætsejr i første sæt. Herfra blev kampen mere lige, og Middelfart var ikke langt fra at nappe andet sæt, ligesom tredje sæt langt hen ad vejen kunne være gået begge veje. Det græske hjemmehold var dog for stabile i de afgørende bolde afgjorde derfor opgøret i tre sæt.

”Kampen forløb desværre lidt som vi så det i Danmark, hvor vi spiller godt op med dem i lange perioder, men bliver straffet for små fejl, vi laver, og som vi desværre ikke kan komme tilbage fra. Jeg føler ikke, at vi formår at spille, som vi gerne vil i lange nok perioder. Vi modtager klart bedre i denne kamp, end vi gjorde på hjemmebane, men i sidste ende taber vi bare til et rigtigt stabilt og godt spillende hold,” fortæller cheftræner Martin Ølgaard Stenderup om kampen.

-”Det var en rigtig god oplevelse at spille mod et hold, der spiller på noget højere niveau end os. Det har givet en masse inspiration til hvor, vi skal forbedre os, da vores svagheder er blevet udstillet og straffet på en hen anden måde, end det gør i Volleyligaen”, afslutter han.

CEV Challenge Cup, 1/32-finale, 1. kamp:
Middelfart VK – PAOK Thessaloniki: 0-3 (22-25, 19-25, 16-25)
10.11.2021 – 19:30: Lillebæltshallen, Middelfart (DK)

CEV Challenge Cup, 1/32-finale, 2. kamp:
PAOK Thessaloniki – Middelfart VK: 3-0 (25-16, 25-23, 25-21)
17.11.2021 – 18:00: PAOK Palace Sport, Thessaloniki (GRE)

Del nyhed

LÆS OGSÅ