Volleyball Danmark forlænger samarbejdet med Mikasa Danmark

Til stor glæde for begge parter har Volleyball Danmark og Mikasa Danmark ved A-Sport indgået en forlængelse af samarbejdet om bold- og tøjsponsoratet frem til 30. juni 2025. Mikasa Danmark og A-sport har siden sommeren 2018 været med til at klæde de danske landshold i volleyball godt på til turneringer i ind- og udland, og…

| Jesper Jørgensen, Volleyball Danmark (tv), Thomas Johansen – Salgschef Mikasa Danmark (midt), Anders Thomsen – Direktør for A-sport

:


Til stor glæde for begge parter har Volleyball Danmark og Mikasa Danmark ved A-Sport indgået en forlængelse af samarbejdet om bold- og tøjsponsoratet frem til 30. juni 2025.

Mikasa Danmark og A-sport har siden sommeren 2018 været med til at klæde de danske landshold i volleyball godt på til turneringer i ind- og udland, og nu kan både spillere og Volleyball Danmark se frem til flere år med Mikasa Danmark som fast støtte i en aftale, som fremover vil dække både volleyball og beachvolleyball landsholdene.

”Vi er utroligt glade for at forlænge samarbejdet med Mikasa Danmark. Som et kvalitetsbrand og veletableret partner hos de internationale volleyball forbund, er Mikasa ikke blot leverandør af bolde og tøj, men også en vigtig sparringspartner og støtte i udviklingen af dansk volleyball og beachvolleyball – både på og uden for banen”, fortæller administrerende direktør i Volleyball Danmark, Jesper Jørgensen.

”Vi er glade for, at den nye aftale bakker op om Volleyball Danmarks aktiviteter, både inden for volleyball og beachvolleyball, og fra ungdom og bredde til eliteniveau. Mikasa Danmark er med til at skabe de bedste forhold for vores udøvere gennem sportens hovedperson, bolden, uanset om vi snakker Kidsvolleybolde eller en officiel kampbold til vores DM-finale på Danish Beachvolley Tour”, afslutter han.

Mikasa er på verdensplan en af de største virksomheder inden for bolde, tøj og udstyr til volleyball og beachvolleyball – et kvalitetsbrand, som igennem 100 år har været med til at præge standarden og udvikle sporten med fokus på brugernes behov.

Hos A-Sport, der er den danske forhandler af Mikasa, er der også stor glæde ved forlængelsen af aftalen.

”Her hos A-Sport er vi glade og stolte over, at vi sammen med Volleyball Danmark er blevet enige om en forlængelse af vores aftale. Volleyball Danmark er en professionel samarbejdspartner, som både på og udenfor banen leverer gode resultater. Det vil vi rigtig gerne fortsætte med at være bakke op om”, – fortæller Thomas Johansen, Salgschef for Mikasa Danmark ved A-sport

Samarbejdet mellem Mikasa Danmark og Volleyball Danmark vil allerede blive promoveret til den kommende Pokalfestival i Vejle den 29.-30. januar 2022 og til Pokalturneringens Final4 i Aarhus den 4.-.5 februar 2022. A-sport og Mikasa Danmark er ligeledes repræsenteret til Dansk Volleyball Award som sponsorer på de to prestigefyldte priser, A-sport.dk Årets Klub samt Mikasa Danmark Årets Ildsjæl.

sammen er vi strkere vol2

Del nyhed

LÆS OGSÅ