Volleyball Danmark sætter fokus på trivsel med Kidsvolley FairPlay

Efter lang tid hvor Kidsvolley skolestævnerne – som alt andet – har været lukket ned, vil Volleyball Danmark i løbet af november og december starte en række skolestævner op med et ekstra fokus på trivsel. Konceptet hedder Kidsvolley FairPlay og skal være med til at styrke sammenholdet i klassen. Bevæbnet med high-fives, kampråb og klassens…

:


Efter lang tid hvor Kidsvolley skolestævnerne – som alt andet – har været lukket ned, vil Volleyball Danmark i løbet af november og december starte en række skolestævner op med et ekstra fokus på trivsel. Konceptet hedder Kidsvolley FairPlay og skal være med til at styrke sammenholdet i klassen.

Bevæbnet med high-fives, kampråb og klassens FairPlay regler besøger FairPlay specialister fra klubber og Volleyball Danmark de næste to måneder 32 skolestævner for at skabe ekstra god stemning og sætte fokus på trivslen i klassen. Kidsvolley skolestævner er nemlig en god mulighed for at dyrke sammenholdet, heppe på hinanden og sørge for at alle føler sig en del af fællesskabet – og dét er særligt vigtigt efter mange måneders nedlukning.

– ”Med vores skolestævnekoncept har vi altid haft et fokus på, at alle i klassen skal være med og alle kommer på et hold. Med Kidsvolley Fairplay bygger vi et lag mere på og kobler en FairPlay specialist på, som f.eks. skal hjælpe eleverne med at lave kampråb og sætte fokus på hvordan man er en god holdkammerat. Det styrker sammenholdet i klassen, også når de er tilbage i klasselokalet”, forklarer Christina Attrup Juhl, Udviklingschef i Volleyball Danmark.

I forbindelse med Kidsvolley FairPlay har Volleyball Danmark udviklet et online materiale, som skolerne skal arbejde med inden skolestævnet, hvor de bl.a. skal lave klassens FairPlay regler. Materialet hjælper klassen og underviseren med at tale om emner som fællesskab, snyd og at føle sig udenfor, som forhåbentlig kan give eleverne en endnu bedre oplevelse til skolestævnet.

Materialet ligger tilgængeligt for alle foreninger, der samarbejder med skolerne frem til oktober 2022.

Kidsvolley FairPlay er tilkoblet 32 stævner, der afvikles i november og december af lokale volleyball klubber i hele Danmark. Projektet er støttet af DIF med fokus på at skabe mere trivsel i skolerne.

sammen er vi strkere vol2

Del nyhed

LÆS OGSÅ